Hur man får plumpa läppar för mindre

 

1.

Använd din läppfodral, lätta spår av dina läppar. När du når den hjärtformade bågen i mitten av din överläpp, rita linjen något över din naturliga läpplinje. Gör det så lätt som möjligt, bryta linjen här och där så det är inte kontinuerligt. Du vill inte ha en tjock linje. Ju mer naturligt desto bättre.

2.

Applicera läppstiftet, se till att det är mörkare än din läppfodral. Annars kommer fodret att visa och den klumpiga effekten kommer att gå vilse. De plumpaste läpparna verkar gå och fortsätta, så du vill inte låsa in dem med tungt liner och lätt läppstift. Använd läppstiftet för att spåra en exakt matchning till din läppfodral.

3.

Läppglansen är den viktigaste delen av att få plumpa läppar. Men hemligheten är där du säger det, inte hur mycket. Mindre är bättre. Snarare än att gå över hela ditt läppområde, daba bara glansen på bottenläppen i mitten på dess fetaste del, sprida den något under din läpplinje. Du borde daba en generös mängd glans på den här platsen - tillräckligt för att läppen ska bli våt. De flesta föredrar en 'pout'. Om så är fallet, stanna här. Om inte, fortsätt till nästa steg.

4.

Om du vill att din övre läpp ska se större ut, släng också en del glans på din hjärtformade båge något utanför linjerna. Återigen, lägg inte glans på hela läppen, eller effekten kommer att gå vilse. Denna teknik följer en grundläggande konstprincip för att använda ljus (glansen) för att uppmärksamma var vi vill ha det (i det här fallet till de hårdare områdena i våra läppar). Dessa tre steg kommer att ge dig plumpa läppar för mycket mindre än de märkesspetsar som finns på varuhusets kosmetika.

Tips och varningar

  • lättare din läppfodral, läppstift och glans, desto större blir din mun. Ju mörkare de är desto mindre blir munen.
  • Det är mycket viktigt att din läppfodral är lättare än din läppstift, eller du kan inte uppnå det här utseendet.
  • Gör inte förläng läppfodret för långt bortom din naturliga läpplinje. Du kommer att vara uppenbart och se ut som en clown. Gå bara lite utanför linjerna. Låt glansen göra det mesta av arbetet.
  • Plumpa läppar ligger till hands. Du behöver inte köpa dyra läpppumpare. Hemligheten med plumpa läppar ligger i hur du manipulerar de kosmetika du redan har.