Hur man gör stil på en äldre kvinna

 

1.

Hitta en stil som hjälper dig att minimera områden i ditt ansikte du vill minska. Om du till exempel har pannskrynkor eller vill minska krångans fötter, är en stil som ger smäll perfekt. Håll längden på ditt hår som du föredrar och lägg till smutsiga lager och pärlor över hårets framsida för att subtilt minska fina linjer.

Håll håret långt och asymmetriskt om du vill minska en sagande käke eller haka. Välj en längre stil om du vill rita uppmärksamhet från ansikte eller nacke.

3. Välj en ljusare nyans av hårfärgen för att hålla håret naturligt och samtidigt gömma grått. Eftersom grå hår har förlorat pigmentet, dör det ett ljus , naturlig färg kommer att ge hårdimensionen och hålla det naturligt för din ålder, eftersom din hud börjar bli ljusare också.

4.

Underhålla din naturliga struktur i vilken stil som helst du väljer, till exempel, om ditt hår är naturligt lockigt, lämna det längre för att undvika att lägga för mycket volym runt huvudet. Rett hår kan skäras i bobs eller mellanlängder.

Det finns de som känner sig äldre kvinnor borde alltid ha kort hår, men oavsett vilken ålder du har, en frisyr du känner dig bra om är nyckeln till att se och känna ditt bästa. Eftersom huden blir tunn och förlorar elasticitet, bidrar vissa skärningar eller stilar till att minska utseendet av åldrande. När man letar efter en frisyr som en äldre kvinna finns det tre saker att tänka på: konsistens, form och färg. Att hitta en stil som förbättrar dina naturliga funktioner hjälper dig att se ut och känna sig yngre.