Hur man har mjukare fötter

 

1.

Suga fötterna i varmt vatten i ungefär tio minuter. Se till att ta bort eventuella nagellack på tårna. Koppla av, läs en bok eller titta på tv. Ta tag i pimpstenen och skrubba försiktigt dina fötter och läppar. Dessa tenderar att vara den hårdaste delen av fötterna. Glöm inte mellan och under dina tår. 2. Ta en ren tvåltvätt och exfoliera överkropparna och runt anklarna för att ta bort död hud. Använd en metall nagelfilm, skrapa försiktigt döda hudar från naglarna och hörn av dina tånaglar. Se till att du också rengör under naglarna. (Det gör att dina tånaglar ser rent ut som om du bara hade pedikyr).

3.

Låt fötterna torka och applicera en jämn mängd filosofi s själägare till fötterna och sätt på strumporna. Låt värmen från strumporna låta produkten fungera. Det kan hända att du gör det innan du lägger dig till sängen för att få mycket tid att gå innan du tar bort strumporna. När du har tagit bort, kommer mer överskott död hud att komma av dina fötter. Använd pimpstenen att skruva av den. Det här gör också underverk! Om du inte kan få Soul Ägare av filosofi, kommer Vaseline också att fungera bra.

Tips och varningar

  • Du hittar filosofi s själägare på Sephora
  • Skrapa aldrig dina fötter med de rakhyvlar fötterna, skrubber saker de använder nagelsalonger. De kommer att göra dina fötter ännu hårdare och mer knäckta.
  • Är dina fötter knäckta och torra? Sommar är här och du skulle älska att ha på sig de här vackra sandalerna i mode just nu. Följ dessa enkla steg i ungefär tre dagar och har permanent släta fötter.