Hur man hittar Bargain Designer Clothes i New York (Prada, Gucci, Ralph Lauren, etc.)

 

1.

Nordstrom Rack: Beläget i Fortunoff Source Mall i Westbury, Long Island, har denna butik allt från designerskor och handväskor till kvällsrockar och affärsdrag. Du kommer att älska den här butiken för sina bra erbjudanden.

Saks Fifth Avenue OFF 5TH (ingen typografi här): Ligger i Fortunoff Source Mall i Westbury, Long Island, du hittar namnnamn på bargain priser som kommer att blåsa dina strumpor av! Självklart är den här butiken inte lika chic som Saks Fifth Avenue, mode är lika vacker.

3.

Jimmy Choo Outlet i Woodbury Commons Premium Outlet, New York: Om du älskar glamorösa skor, det här är butiken att besöka. Du hittar underbara skor och en brant rabatt. Även om dessa skor inte är billiga, är de väsentligt billigare i den här butiken än någon annanstans.

4.

Ralph Lauren Factory Store: Platser i både Woodbury Commons Premium Outlet Center och Tanger Outlet i Riverhead. Ralph Lauren har en klassisk elegans som inte får missa här. Försäljningsställen i denna fabriksbutik är speciellt spännande.

5.

Gucci: Denna outletbutik ligger i Woodbury Commons Premium Outlet Center. Om du älskar high end mode, kommer denna butik att spänna dig med sina prislappar.

6.

Prada: Beläget i Woodbury Commons Premium Outlet Center, är denna butik definitivt speciell. Var noga med att ta med mycket pengar eller plast. Objekt här är dyr även med den höga rabatten.

Burberry Clearance Outlet: Beläget i Woodbury Commons Premium Outlet, är du säker på att hitta high end mode på djupa rabatter. Ett bra ställe att handla på och jobba!

Tips och varningar

  • Var försiktig när du handlar med butiker. Ibland kommer merchandise att ha märkbara brister.
  • New Yorkers älskar mode, och ännu bättre, en bra affär. Jag har listat några bra ställen till fyndbutik i New York. Var god och dela med dig av dina egna idéer i kommentarfältet!