Hur man hittar namn varumärke handväskor till salu

 

1.

Gå till varuhus. De flesta varuhus som Macy, Bloomingdales och Nordstrom s har ett bra urval av designerpungar. De flesta varuhusen bär Fendi, Gucci, Coach, Louis Vuitton, Juicy Couture och Marc Jacobs plånböcker. Tyvärr kan de vara ganska dyra. Kontrollera söndagstidningsannonserna för försäljning och var noga med att leta efter varuhuskuponger.

2.

Sök på eBay. Genomföra en sökning på eBay för den designer handväska du letar efter kommer sannolikt churn ut många resultat. Om du handlar på eBay, var god och kontrollera säljarens återkopplingsbedömning. Ofta visas knock-offs av Gucci, Fendi och andra designer handväskor på eBay. Kontrollera också skickets skick noggrant.

3.

Handla hos sändningsbutiker. Många sändningsaffärer är kända för att ha namnkännedom och designerartiklar inklusive plånböcker. Juicy Couture, Miu Miu och Zac Posen visas ofta i den lokala sändaren, men de går fort. Om du inte hittar det du letar efter, be om att vara med på en önskelista. När de får en specifik designväska i det du letar efter, kommer de att ringa dig.

4.

Bläddra i garageförsäljning. Detta är ett annat bra ställe att hitta designer väskor. Nästan alla andra garageförsäljningar du går till har plånböcker till salu. Om du känner dina handväskor som Coach, Gucci, Fendi, Marc Jacobs, Dior, Dolce u0026 amp; Gabbana och andra, på så lite som några timmar på en lördagsmorgon, hittar du dessa namn märkesdesignade väskor till otroligt låga priser.

5.

Handla online. Helt enkelt öppna din favorit sökmotor och sätt i namn på väskan som Fendi, Coach, Gucci, Juicy Couture du letar efter. Du kan vara säker på att du kommer att få många resultat för namnvarumärken. Webbplatsen Eluxury.com är ett utmärkt ställe att söka efter dessa designerpungar.

Tips och varningar

  • Om du handlar online, var noga med att kolla ut fraktkostnaderna. Ofta kan du hitta exakt samma väska för mindre genom att handla lokalt.
  • Var noga med att använda de jämförande sidorna för shopping jämfört med Shopping.com, Bizrate.com och PriceGrabber.com som beskrivs i avsnittet Resurser. < / li>
  • Designerpungar är alltid kvalificerade för varuhuskuponger.
  • De flesta kvinnor älskar väskor och samlar ofta dem, pratar om dem och visar dem. Många kvinnor skulle älska att ha en för varje outfit det de kunde, särskilt en designerpung. Om en Louis Vuitton, Gucci, Fendi, Coach eller Juicy Couture handväska är en av de tillbehör som du inte kan tycka om att leva utan, så kan du använda en av dessa designer handväskor till salu.