Hur man hittar olympiska produkter

 

1.

Om du planerar att delta i OS i Kina, kommer du att upptäcka att det finns över 800 auktoriserade butiker som säljer licensierade produkter från spelen. Mer än 200 av dessa butiker finns i Peking, cirka 35 är i Shanghai, och det finns flera i Guangzhou.

Den officiella webbplatsen för de olympiska spelen i Beijing 2008 har en stor olika minnesmärken till salu. Kategorier av varor inkluderar kläder och accessoarer, brevpapper, resväskor och påsar, icke-ädelmetallprodukter (märken), hantverk, keramik, sportutrustning och tillbehör, leksaker, smycken och ornament, paraplyer, glasögon, silkevaror och facklor. Webbplatsen accepterar Visa-kortet endast för betalning (se Resurser nedan).

3.

Polo Ralph Lauren är officiell outfitter för 2008-USA-laget. De kommer att klä ut cirka 1 500 amerikanska idrottare vid både öppnings- och stängningsceremonierna, och kommer att erbjuda skräddarsydda kläder för idrottare under sin tid i de olympiska byarna. Varumärken med olympisk märke finns på bolagets hemsida och kommer att finnas i Polo Ralph Lauren-butiker i USA. Välj artiklar kommer också att vara tillgängliga för försäljning på USOC-webbplatsen (se Resurser nedan).

Tips och varningar

  • Kina gör en verklig insats för att begränsa handeln med förfalskade versioner av olympiska varor. Det är klokt att köpa från en officiell säljare för att vara säker på att du får en officiellt licensierad produkt och inte en imitation.
  • Autentiska olympiska produkter produceras och distribueras av licensinnehavare som väljs ut genom konkurrensförfaranden. Produkterna är utformade för att vädja till lokala konsumenter, utländska besökare och personer som stöttar olympiska spelen över hela världen. Varukategorierna inkluderar sportkläder, hattar och mössor, kläder för vuxna, spädbarn och barn, stift, nyckelringar, smycken, hushållsartiklar, lädervaror, handdukar och klädnader, affischer, kort, pussel och spel, foton, datortillbehör och en mängder av andra intressanta saker.