Hur man klär sig på trädgårdsarbete

 

1.

Använd ljusa kläder, till exempel vit eller khaki och undvik mörka färger som svart. Mörka färger tenderar att locka ljus och få dig att känna dig varmare, vilket kan trösta dig, få dig att känna dig svag, sjuk och minska tiden du vill spendera utomhus. Även ljusa färger ger dig möjlighet att se när du har buggar på dig som du behöver ta bort.

2.

Istället för att gå på ett modernt trädgårdsdräkt väljer du något du don u0026 # x2019; t bryr sig om att kasta ut om det blir förstört. Dina kläder kan få en rip i den, få fläckar på den och generellt bli grungy, som kanske inte kan avlägsnas även efter att ha tvättats. Du kan sluta gå igenom flera trädgårdsdräkter under en trädgårdsskötsel.

3.

Använd tunna kläder som hjälper dig att hålla en bra kroppstemperatur. Om tyget är för tungt blir det varmt och det blir obehagligt efter ett tag. Lätta, luftiga tyger hjälper dig att verkligen njuta av trädgårdsarbete mer eftersom du är bekväm medan du gör det.

4.

Se till att din kropp är helt täckt. Det betyder att du har långärmad tröja, långbyxor och långa strumpor. Du vill undvika allt som kommer i kontakt med din nakna hud. Vissa växter kan orsaka hudutslag och reaktioner på huden och du vill se till att buggarna håller sig borta från din hud.

5.

Använd trädgårdshandskar. Du vill aldrig röra växter med dina bara händer. Du vet aldrig vilken typ av oljor som finns på växterna eller vilken typ av reaktion du kan ha till en viss växt. Om du tar tag i plantor med dina bara händer får du inte bara vad som finns på växten på dina händer, men Du kommer också att få den under dina naglar.

6.

Använd löst passande klädesplagg som är bekvämt och att du lätt kan röra sig in. Du kommer att göra mycket böjning, böjning, höjning och rörelse. Du vill se till att du inte är begränsad när det gäller hur du kan flytta.

7.

Välja en hatt i stället för ingen huvudskydd. Den ljusa solen kan ge dig solbränna på hårbotten. Om du bär en hatt skapar du lite nyans över ditt ansikte, så det blir lättare för dina ögon.

Trädgårdsarbete är en rolig hobby som många tycker om att göra. För nybörjare trädgårdsmästare kan det finnas viss förvirring vad gäller vad man ska bära och vad man inte ska bära när man arbetar i trädgården. Det är inte lika enkelt som att shoppa på shorts och en T-shirt. Här är några råd vad gäller vad du ska bära när du är trädgårdsarbete.