Hur man klär sig som Christie Brinkley

 

1.

Använd polotröjor. Polo shirts har länge varit en symbol för preppy glamour, och Christies Hamptons stil är ungefär lika preppy som du kan få. Pikétröjor i rena, skarpa färger som vit, babyblå, marinblå eller ljusrosa är bra sätt att dra ut Christies poloskjorta-slitstil.

2.

Drapekardonger på din kropp. En kofta bundet runt midjan eller draperad över axlarna är ett bra sätt att ge någon en omedelbar preppy-stil. Kardiganserna bör vara av en ljusare färg och starka färger som mörka pinks och neoner borde definitivt undvikas om du vill klä som Christie

3.

Använda floppy halmhattar. Christie bor tillsammans med stranden i Hamptons, New York, så hon spenderar mycket tid på stranden. För att hålla hennes hud så felfri och ung bland det brännande solskenet ses hon ofta med stora floppyhattar. Lägga en stråhatt till ditt preppy-outfit bör ge dig en omedelbar Brinkley-effekt.

4.

Använd solklänningar. Christie har en atletisk, statysk, tonad och passformig kropp, och hon gillar att visa upp den i solklänningar, speciellt de med halterhalsar. Försök att köpa en halterklänning som går ner till dina anklar, om möjligt, eftersom flödande klänningar är ett Brinkley-varumärke. Halterklänningen kan vara i vilken färg som helst, men vitt är att föredra.

5. Applicera naturlig smink. Solkusad och ljusbrons är de två nyckelbegreppen som kommer ihåg när man applicerar Brinkley-esque smink. Koncentrera dig på att applicera foundation som kommer att ge din hud en rosig men bronsig ton och se till att ögonkonfigurationen är lätt. En bra beläggning av mascara och ljus ögonskugga (beige eller ljusbrun) ska räcka. För läppar är en ros färg perfekt. Lipstick ska inte vara för mörk eller för ljus när man efterliknar Christie Brinkley sminkstil.

Tips och varningar

  • Handla på preppy-butiker som Abercrombie and Fitch , Ralph Lauren och Banan Republic. Dessa är bra ställen att köpa Christie Brinkleys Hamptons-esque, avslappnad stil.
  • Sport Illustrerad baddräkt supermodell Christie Brinkley har länge varit en symbol för All-American hälsosamt bra utseende. Hennes Kalifornien blonda hår och långa garvade ben gjorde henne känd. Inte bara är hon känd för sin kropp, hon är också känd för sin stil och här är några sätt att uppnå sin solskänta glamour.