Hur man klär sig som Drew Barrymore

 

1.

Använd skräddarsydda jackor! Drew ofta toppar av hennes kläder med skräddarsydda jackor, och många är ofta vintage. De skräddarsydda jackorna är vanligtvis kroppskrama. Drew väljer vanligtvis skräddarsydda jackor i färger som svart, brun, beige eller vit. Se till att dina skräddarsydda jackor har accentuerade midjor för att uppnå Drews flickvänliga, men tomboyiska stil.

2.

Använd vintage- eller bandt-shirts! Drew är en rocker s flicka, ha daterad rockstjärnor som Fabrizio Moretti från New York City rockbandet The Strokes. Hon ses ofta med vintage eller retro-T-shirts, speciellt band-T-shirts från tidigare musikaliska grupper. Ett bra ställe att leta efter dessa skjortor är hos någon vintagebutik eller Salvation Army-butiken i ditt område. Se till att din T-shirt är på den hårdare sidan. Drew brukar vanligtvis inte sporta stora och skrymmande skjortor.

3.

Bär jeans med flared snitt. Flared snitt är väldigt retro, och vi vet alla att Drew Barrymore är en Retro och Bohemian tjej i hjärtat. Inte bara är jeans med flared snitt snygga, men de är väldigt smickrande för nästan vilken som helst figur. Drew är ofta upptagen med bockbottnar i 70-talet.

4.

Bära eklektiska smycken! Drew älskar att dangla halsband och tjocka armband. Hennes smycken stil kombinerar en blandning av Gypsy och Boho-element. Ett kvarts hänge skulle vara ett bra sätt att klara av ett avslappnat och elegant Drew Barrymore-esque ensemble.

5.

Sätt på några spänne stövlar! Drew Barrymore ses ofta med stövlar. Det passar perfekt med sin roliga, lekfulla och bohemiska tjejstil. Köp spänne stövlar i svart, brunt eller beige. Se till att stövlarna har en klack, eftersom Drew inte ofta ser på platta skor.

Tips och varningar

  • Bläddra i vintageaffärer för Drew Barrymor e stilar! Öppna marknader är också bra ställen att hitta billiga, chic och casual Drew Barrymore trådar. Lycka till!
  • Gör inte för hårt för att vara Drew. Behåll din egen stil också.
  • Från hennes dagar som barnstjärna till hennes nuvarande liv som en av de mest respekterade och populära skådespelerska i Hollywood har Drew Barrymore konsekvent blivit elegant och elegant. Med sin enkla och avslappnade stil har hon vunnit huvud och inspirerande imitatorer i åratal. Här är några sätt att uppnå sin stil. Du kan klä dig som Drew Barrymore med dessa steg, lite engagemang och fantasi.