Hur man klär sig som en övre östsidan socialite

 

1.

Äg den klassiska lilla svarta klänningen. Socialites är skyldiga att delta i massor av offentliga evenemang, inklusive fancy bröllop på East Hampton eller ritzy förmåner på Manhattan. Den klassiska häftklammern är den lilla svarta klänningen. Varje socialite har mest en tidlös svart klänning med stor snitt. Se till att din lilla svarta klänning är gjord av en välkänd designer, som Marc Jacob eller Gucci, för äkta socialite äkthet.

2.

Gör det mesta av din shopping på femte Aveny. Femte avenyn har alla de otroliga butikerna för en riktig Upper East Side socialite. Allt från Prada till Miu Miu till Saks Fifth Avenue. Om det inte är en högändad designstil, passar den inte för en socialite. Nästan alla dina shoppingbehov finns på Fifth Avenue, även om det finns många designerbutiker som ligger i Soho.

3. Köp din smink på Bergdorf Goodman eller Henri Bendel. Det är viktigt att en socialite äger högsta kvalitet på smink och skönhetsprodukter. Till exempel kan Creme de la Mer fuktighetskrämma springa upp till $500 en kruka och finns endast hos högst kvalificerade varuhus, till exempel ovanstående.

4.

Acquire a designer bagg. En riktig socialite ses aldrig utan en autentisk designväska, som den klassiska Louis Vuitton monogramsäcken. Dessa handväskor kan kosta dig från några hundra till till och med tusentals dollar. En annan bra Upper East Side socialite väska är Hermes 'Birkin Bag, som kan kosta upp till $5.000. Om du inte har den typen av pengar att spara, är Coach eller Dooney u0026 Burke väskor kvalitetskassar och du kan köpa dem för mycket mindre (cirka 300 dollar).

5.

Hämta perfekt hår. En socialite har alltid perfekt uppdaterat och stiligt hår. Höjdpunkterna är alltid fräscha och utförs på en välrenommerad salong som Serge Normant eller Rita Hazan (frisyr för ingen annan än popstjärna Jessica Simpson). En Upper East Side socialite skulle aldrig våga gå ut på allmänheten med synliga rötter eller en föråldrad frisyr. Se till att du får ditt hår färgat, klippt och stylat bara De mest fina salongerna på Manhattan.

Tips och varningar

  • Klä sig som en Upper East Side socialite är otroligt mycket dyr. Du måste vara förberedd att skälla ut mycket pengar om du vill efterlikna stilen och utseendet.
  • New York Citys övre östra sida är ett posh område med utsikt över Central Park, som spänner över block och block av urban terräng. Ett vanligt fenomen som du kommer att upptäcka på detta område är Upper East Side socialite. En socialit är en kvinna som är medlem i 'hög samhälle', antingen genom äktenskap eller födelse. Det finns en distinkt stil i samband med socialites från Upper East Side. Här är några sätt att uppnå sitt utseende.