Hur man låter håret torka naturligt

 

1.

Skruva in nytt tvättat hår i en stor absorberande handduk och lämna handduken på huvudet i 10 till 20 minuter. Handduken kommer att suga ut överflödig fukt från håret, vilket gör det naturliga torkningsförloppet lite snabbare.

2.

Häll lite hårbalsam i handen (använd mängd som rekommenderas på flaskan) och gnid balsammen på fingertopparna. Applicera inloppskonditioneringen i håret, börja i ändarna och arbeta dig uppåt. Konditionera inte hårets rötter om inte håret är väldigt torrt och sprött.

3.

Komba inloppskonditioneringen genom håret med hjälp av en tandkam. En tandkam flyttar balsam genom håret och detanglar utan att dra eller sönder vått hår.

4.

Applicera en stylingprodukt på ditt hår, som en gel eller mousse , enligt anvisningarna på behållaren. Arbeta produkten genom håret med fingertopparna.

5.

Skruva eller fingerkamma håret ibland för att stile och stödja torkningsprocessen.

h4> Tips och varningar

  • Torka håret framför en fläkt eller ute för snabbare torkning.
  • Undvik att använda borste tills ditt hår är torrt. Penslar orsakar brott och splittrade ändar i vått hår.
  • Split-ends, frizzies och flyaway hår kommer som ett resultat av överexponering ditt hår för att värma. När du överstiger håret med hårtorkar, hårrätare och krusningsjärn, torkar de ut håret, vilket gör att håret är svårt att stile och hantera. Låt ditt hår torka naturligt hjälper till att bibehålla hårets hälsa, vilket ger det glans och styrka. Torka ditt hår naturligt betyder inte att du blir slaverad för hår som har ett sinne själv.