Hur man odlar avslappnat hår

 

1.

Applicera en generös mängd schampo på fuktigt hår. Skölj och upprepa två gånger medan massera hårbotten. Distribuera en annan generös mängd vitaminbaserad kondensator och sätt under en plastlock i tio minuter. Du kanske vill sitta under en bonnett-torktumlare under den tiden för att få ett bra djupt tillstånd.

2.

Skölj håret grundligt med ljummet vatten. Pat hår av överskott vatten och fördela en jämn mängd inställning lotion. Rollerset hår med rätt storlek rullar för din hårlängd. Du kanske vill trimma håret med splittrade ändar före eller efter rullning. Låt håret torka under torktumlaren i cirka fyrtiofem minuter. Se till att håret är helt torkat innan du tar bort rullar för att undvika frösning.

3.

Ta bort rullar och smörj hårbotten med kokosolja. Applicera en liten bit i dina ändar. Att applicera kokosnötolja en eller två gånger i veckan kommer att förhindra splittrade ändar som ett mirakel och öka ditt hår långt och friskt. Ja det hemliga tipset är kokosolja. Det behöver inte vara fint, det kan vara de som kommer från dollaraffären. Det fungerar underverk! Ta ett flertal vitaminer varje dag för att komplimentera dina matvanor och att ta med extra näringsämnen som din kropp trivs på. Sist men inte minst, wrap hår i en dubbel efter att du har smurt hårbotten. Sova aldrig med håret för att förhindra skador, lägg alltid håret på natten. Varje chans du får stimulerar din hårbotten genom att bara massera den. Detta kommer också att stimulera tillväxten. Håll upp denna regim och se hur frisk ditt hår växer. Arbetade för mig!

Avslappat hår kan vara hälsosamt trots den dagliga föroreningen. Dessa enkla steg hjälper ditt hår växa och håller dig helt frisk, tjock och lång. Om du är en snygg flicka för salong, kan du fortfarande använda dessa tips hemma för att behålla ditt hår.