Hur man skapar den perfekta hästsvansen

 

1.

Lyft en hårdel. Back-kam eller reta ditt hår. Upprepa tills du har slutfört alla delar av ditt hår. Efter det att bakkammen är klar borsta du det yttre skiktet av håret utan att ta bort den extra volymen.

2.

Ta ditt hår mot det läge som du vill att hästsvansen ska sitta på huvudet. Dra allt håret med hårborsten till platsen. Du kan använda toppen, sidan eller baksidan av huvudet för hästsvans frisyrplatsen.

3.

Spraya en liten mängd hårspray på utsidan av ditt hår, samtidigt som du håller håret är säkert för hästsvans frisyr. Detta kommer att bli av med några avvikande hårstycken för att hålla dem nere på huvudet.

4.

Lägg elastan runt handleden. Ta det elastiska bandet och dra hästsvanshåret genom elastiken. Säkra hästsvans frisyr med elastiken. Dra håret hårt.

5.

Spraya en liten mängd hårspray för eventuella extra fly-away-bitar.

6.

Ta en liten bit hår från undersidan av hästsvansen. Vik håret runt elastbandet. Använd bobby stift för att säkra stycket och göm hårspetsen bakom hästsvans frisyr. Lätt spray det inslagna håret.

Tips och varningar

  • Lägg hårtillbehör till din perfekta hästsvans frisyr för att klä upp den.
  • Braid en stor flätad eller flera mindre flätor för att lägga till variation till den perfekta hästsvans frisyren.
  • Att skapa den perfekta hästsvansen är en bra frisyr som kan bäras året runt. Du kan bära en hästsvans i mitten av huvudet, på sidan eller upp högt på kronan. Detta gör att du har en hästsvans frisyr extremt mångsidig för alla tillfällen. Du kan lägga till hårtillbehör eller flätor för att klä upp hästsvans frisyren för speciella evenemang. För ett mer avslappnat utseende kan du bara bära hästsvans frisyr på baksidan av ditt huvud. Med några enkla steg kan du skapa den perfekta hästsvansen.