Hur man skapar en Pinup frisyr

 

1.

Tvätta och torka håret som du normalt gör. En pinup frisyr görs bäst med torrt hår.

2.

Separera håret i sektioner och lyft av huvudet med skönhetsstilklämmor för att börja din frisyr frisyr.

3.

Anslut storstångkrulljärn. Sätt värmeinställningen på högt. Börja vid halsen, ta en liten del av håret och vrid det på krulljärnstången. Ta försiktigt bort. Du kommer att sluta med en spiralkrull inspirerad av pinup frisyren utseende. Upprepa tills du har gjort alla hårsektionerna utom kronafsnittet.

4.

Avsnitt av hårets krona med fingrarna i tre sektioner. Pin varje avsnitt med en hårklipp klipphår. Ta bort den längst bortsta delen. Lyft håret rakt upp och bakkamm eller reta rötterna.

5.

Spraya en liten mängd hårspray på rötterna på det avsnitt som du retas i steg 4. Kam hårets yttre lager för att släta. Tryck håret mot hårbotten. Skjut mot din panna för att höja håret upp högre. Säkra med bobby-stift.

6.

Lossa mittpartiet vid hårets krona. Lätt reta och säkra som du gjorde i steg 4 u0026 amp; 5 för att fortsätta med frisyrens utseende.

7.

Separera håret på höger templets sida med en hårborste. Var försiktig så att du inte borstar det område du fick i steg 5. Dra håret rakt tillbaka från ansiktet med händerna och hårborsten.

8.

Spruta avsnittet med lite lite hårspray. Kamma från rötterna till centrum av håraxeln. Twist håret två gånger med händerna för att bilda en cirkel. Pin upp mot huvudets krona, och lämna den nedre halvan av håret du krullade (från steg 3) hängande lös. När håret är på plats, säkra ytterligare med ytterligare hårspray. Upprepa detta på vänster sida av huvudet. Krullarna behöver inte vara symmetriska och till och med för den här frisyrstilen.

9.

Lossa framdelen av håret. Borsta ut med hårborste. Du är nästan där på din pinup frisyr. Del håret från vänster till höger i framsidan. Ta bort ett avsnitt av håret. Använd dina fingrar för att locka hårlåset i en cirkel. Krulla det mot ansiktet. Säkra locket med bobby stift.

10.

Ta ett mittlås i håret. Använd krulljärnet för att krulla håret från pannan och mot huvudets krona. Ta ut krulljärn. Borsta låset. Använd fingrarna för att rulla håret (som om du sätter på en hårrulle) och sedan platta det runda hårlåset på huvudets krona i mitten.

11. < / p>

Upprepa steg 11 med pärlorna för att fortsätta din kappa frisyr.

12.

Rör på något av de lösa hårlåsningarna med krulljärn. din pinup frisyr.

Du kan ha en pinup frisyr för speciella tillfällen som ett speciellt datum, prom nätter, examen middagar eller till och med bröllop. Spara pengar genom att göra pinup frisyren själv, istället för att betala en kosmetolog. Var noga med att tillåta mycket tid. Du behöver axel längd eller längre hår för att kunna skapa pinup frisyren. Med hjälp av grundprincipen för spirallås och gör cirkelkrullningar platt mot huvudet, kan du ha en vacker pinup frisyr.