Hur man tar bort svart hårfärg

 

1.

Ta bort svart hårfärg med hjälp av speciella schampon.

Detta vann inte i alla fall men det är den minst skadliga närma sig för att avlägsna svart hårfärg. Gå till din lokala apotek eller skönhetsaffärsbutik och köp det starkaste klargörande schamponet de erbjuder. Det finns speciella klargörande schampon som är utformade för att avlägsna klor från håret. Dessa schampon fungerar bäst för att avlägsna hårfärgning. Ett annat alternativ är att schampo med huvud och axlar schampo som är känt för att avlägsna håret av färgavlagringar. Du kan behöva shampoo flera gånger för att se resultat.

2.

Ta bort svart hårfärg med Loreal Color Zap.

Loreal gör ett kit som heter Loreal Color Zap Color Remover Kit som är utformad för att helt avlägsna permanent hårfärg. För att använda denna produkt följ noga anvisningarna i satsen och du ska kunna avlägsna den svarta hårfärgen. var lite ljusare än din jungfrufärgade nyans vilket betyder att du kommer att vilja lita på ditt hår med en mer lämplig nyans när den svarta hårfärgen är borttagen. Denna produkt kan också orsaka lite mild skada på håret, så var noga med att använda en högkvalitativ balsam efter att ha fullbordat svart hårfärgsprocessen.

3.

Sök professionellt stöd.

br />
Om du har provat ovanstående metoder för att avlägsna svart hårfärg utan framgång kan det vara dags att söka professionell salonghjälp. Många människor kommer att försöka bleka deras färgade hår för att lyfta ut färgen. inte bara orsaka betydande skador på ditt hår, ditt hår kan också hamna i en mycket fläckande nyanser av rött. Du frisör har professionella hårfärgskläder som är tillgängliga för att avlägsna hård svart hårfärg. Hon kan sedan lita på ditt hår till en smickrande skugga.

Tips och varningar

  • Det är bäst att initialt experimentera med tillfällig och halvvarig hårfärg i motsats till permanent hårfärgning som tenderar att vara svår att ta bort.
  • Svart hårfärg kan vara en utmaning att ta bort från ditt hår. Om du använde en halvvarig hårfärg i stället för en permanent, bör det svarta hårfärgen tvättas ut ur håret med tiden med upprepad schamponering. Om du använde ett permanent svart hårfärg kommer hårfärgavlägsnandet att vara mer av en utmaning. Här är hur du tar bort svart hårfärg från ditt hår.