Hur man undviker att se för Busty

 

1.

Börja med rätt foundation. Om bröstet släpper ut ur bh-bägaren, leder det till oönskad klumpighet och utbuktningar. Lyckligtvis nu butiker, till och med rabatt butiker, erbjuder fler val i D, F och större bh koppar. Det finns lacy och grundläggande, men försök på och sträck och flytta i omklädningsrummet för att vara säker på att du inte kommer att falla ut av det.

2.

Ta en titta på minimizer bras. Dessa omfördela bysten för en svagt flätande effekt.

3.

Leta efter V-halsblussar istället för scoop eller turtleneck. av tyg över bysten.

Undvik väldigt snäva, klibbiga toppar och sådana med extrem klyvning. I kombination med en stor byst ger dessa oavsiktligt utseendet på en hake. Undvik mycket glänsande toppar som satin som verkar förstora kurvorna.

5.

En kort ärm breddar axlarna och bringar busten i proportion. t ger den balansen, så bysten ser ännu bredare ut med dem.

6.

Om knapparna är nere på framsidan, var noga med att skjortan är lös nog att knapparna vann ' t skjuter ut ur knapphålet på obehagliga ögonblick. Håll en säkerhetsstift med dig för att sticka inuti en skjorta med Detta problem.

7.

Om du har en öppen topp över en tank har du vertikala linjer längst fram. Använd en kontrasterande färg för att få den bästa effekten av detta.

8.

Naturligtvis vet du redan att du inte bär horisontella remsor. Dessa drar ögat över, vilket betonar bröstets bredd.

9.

En halsduk eller ett långt halsband kan skapa en v-nackeffekt när du bär en vanlig topp. Att bära ett grovt halsband drar fokus för det i stället för bustens utbredning. Kort, jämna choker stil är bra.

Tips och varningar

  • Förlora vikt hjälper också. En extra 20 eller 30 pund innebär att du ser extra busty som du inte behöver.
  • Om du inte har medicinska skäl för bröstreducering (bakpåkänningar, etc.) lär du dig att använda kläder för att smickra dig och rita uppmärksamhet bort från en för stor byst. Undvik onödig operation.
  • Om din överdimensionerade byst gör att du känner dig självmedveten och out of proportion, finns det sätt att förbättra situationen. Här är metoder jag har funnit under åren att klä sig bra med en stor byst.