Hur man väljer en sommar tygväska

 

1.

Välj en toto väska gjord av robusta material.

2.

Välj en rolig tote väska i en snygg färg som du inte skulle ' t normalt köper. Sommaren är en bra tid för livfulla mönster och underbara ljusa färger. Även på muliga dagar kommer de ljusa färgerna att öka ditt humör.

3.

Tänk på att investera i en sol väska. Med alla gadgets som du bär runt, till exempel din mobiltelefon eller PDA, och med all den tid som spenderas utomhus, är en sol väska en bra investering. Dina gadgetar kommer att debiteras medan du u0026 # x2019 , liggande på stranden.

Se till att din sommartotasocka har många insidafickor som håller alla dina föremål. Inte bara är en toto stor att använda dagligen, men det är också användbart för sommarsemester, resor till nöjespark eller till stranden, när du bär mer saker än vad du normalt skulle.

5.

p>

Få andningsbart material. Om du byter ut svettiga kläder och slänger dem i din tote, vill du se till att i din toto väska kommer inte att hamna i svett.

6.

Välj en toto väska som du kan ta från dag till natt. Under sommaren finns det många fester, grillar och evenemang att gå till, särskilt utomhus. Du vill försäkra dig om att du inte behöver byta totesäckar flera gånger om dagen när du går från en grill under dagen till ett evenemang på natten. Totes som är vita eller svarta kan enkelt övergå från dag till natt.

Sommar toto väskor är vackra, livfulla och kommer i roliga och skraj mönster. Du kan mixa och matcha och hitta en att gå med någon outfit som finns i din garderob. Det är dags att bestämma vilken typ av tote du vill investera i.