Hur man väljer ett klädsel för en första dag

 

1.

Använd något som passar dig bra. Du vill inte vara mitt i ett datum i kläder som är så obekväma att du måste dra, dra eller ta tag i dem bara för att göra dem lite lösare. Det är lika illa att ha på sig kläder som är säckiga och inte smickrar kroppen eller är för lös.

2.

Använd tyger som gör att du känner dig sexig och säker. Om du känner dig fantastisk i spetsar, se till att du har lite i din outfit. Det handlar om vad som gör att du känner dig bekväm och vad du kommer att må bra ut när du går ut genom ytterdörren. Stämningen kommer att översättas till ditt datum.

3.

Välj att ha på sig en klädsel som du redan äger istället för att köpa en ny. När du bär en outfit som du redan äger, vet du hur det ser ut, hur det känns och hur det fungerar med din kropp. Om du har en outfit som den nya inte lämnar dig med samma positiva känslor. Du kan spendera natten ifrågasätter ditt beslut att bära kläderna.

4.

Klä på väder. Medan en spaghettibandsklänning kan se sexig ut på dig, om du klär på den utan någon typ av omslag på vintern kommer du att känna sig löjlig. För att inte tala om, kommer du att vara så orolig att du försöker vara varm så att du kommer att bli helt distraherad från ditt datum. Kontrollera väderleksrapporten innan du planerar din klädsel så att du kan ha den perfekta klädesplagget (och eventuellt ett paraply) för att matcha det.

5.

Ha på sig en klädsel som är lämplig för var du u0026 # x2019; re går för datumet Det finns ingen ursäkt för att ha på sig en formell klänning till en avslappnad restaurang. Du kommer att se ut som om du försöker så svårt att se bra ut i stället för att visa vad som är riktigt viktigt - 9 din personlighet.

Tips och varningar < / h4>

  • Fråga en älskad om råd om du verkligen fastnar. Att ha en andra åsikt hjälper dig att se saker från en annan synvinkel.
  • Gå för två outfit färgalternativ, åtminstone för första datumet. Välj att ha den färg som du vet att du ser bäst ut i och / eller svart. Du kan inte gå fel med något av dessa alternativ. Alla ser bra ut i svart oavsett vilken storlek eller form de är, plus det kommer att ge en snygghet av sexiness och intrig till utrustningen. Om du inte vet vilken färg du ser bäst ut, fråga en betrodd familjemedlem eller vän före tiden och se till att de ger dig en ärlig åsikt.