Hur sätter du ditt hår med bara en penna

 

1.

Först måste du hitta en penna. Nu samla ditt hår i en hård, hög hästsvans med dina händer. Du behöver inte ett gummiband under något av följande steg.

2.

Håll ditt hår med din vänster hand och med din högra hand ta din penna med den vassa sidan pekande ner. Vänd pennan i sidled, glida sedan den, suddgummi sidan först genom ditt hår precis bredvid din vänstra hand som skapar basen på din hästsvans.

3.

Ändra din greppa med din högra hand så att du nu tar tag i både penna och hår, och med vänster hand drar du hästsvansen, slingrar den bakom penna och drar sedan änden av hästsvansen rakt upp.

4.

Skift pennan och vrid den medurs så att den skarpa änden av pennan är nere och suddgummiänden är upp. Nu trycker du suddgummens sida på penna ner lite att bara en liten del av det sticker ut.

5.

Vänd penna över genom att lyfta den skarpa sidan uppåt och skjuta rader sidan. slutdelen pokes genom hårets undersida. Nu är du klar och ditt hår ska se bra ut! Om du inte höll det första gången, fortsätt träna. Det tog mig ett tag att lära mig hur man gör det här också.

Tips och varningar

  • Fortsätt att öva detta tills du kommer hänga på det. < / li>
  • titta på de två videoklipp som visas nedan som en länk. De kommer verkligen hjälpa dig att kunna se hur det är gjort.
  • Var försiktig så att du inte stryker dig själv med penna, det gör ont!
  • Det här är perfekt för när du är på språng, och har inte något att sätta på med ditt hår, med undantag för den extra penna i din väska. Denna hårstil fungerar bäst med hår som är minst axel längd långt; Om inte, är ett gummiband din bästa satsning. Denna hårstil är väldigt enkel och robust, och det ser väldigt söt ut!