Så här använder du BioSilk Silk Therapy

 

1.

Köp en flaska Biosilk Silkesterapi. Biosilk Silkesterapi säljs i 2,6 oz., 5,64 oz., 12 oz. och 34 oz. flaskor. Det är tillgängligt online från en mängd olika leverantörer, inklusive Amazon.com och Drugstore.com och i butiker som CVS och Wal-Mart.

2.

Tvätta och konditionera ditt hår . Tillverkaren rekommenderar att du använder Biosilk Silk Therapy Shampoo och Biosilk Silk Therapy Conditioner för att få bästa möjliga resultat med BioSilk Silk Therapy.

3.

Applicera en liten mängd Biosilk Silk Therapy på toppen av din hårbotten. För korta, fina hår, använd en dime storlek mängd. För längre hår, använd en mängd om storleken på kvart. Biosilk Silkesterapi kan appliceras på vått eller torrt hår.

4.

Kör Biosilk Silkesterapi genom håret, belägg hela håret. Stil som vanligt.

5.

Använd Biosilk Silkesterapi så ofta som behövs. Om ditt hår är torrt och skadat kommer du att vilja använda det dagligen. Om ditt hår är hälsosamt applicerar Biosilk Silk Therapy en gång i veckan hjälper till att behålla sitt tillstånd.

Biosilk Silk Therapy är en hårfärgsprodukt avsedd att ge näring åt håret. Den lätta formeln släpper hårets nagelband och hjälper till att reparera delade ändar. BioSilk Silk Therapy innehåller etylester av hydrolyserad silke. Dessa molekyler arbetar för att ge en silkeslen textur till håret med glans och glans utan att väga ner håret. BioSilk Silk Therapy innehåller också solskyddsmedel för att skydda håret mot solens skadliga strålar och föroreningar. Biosilk Silkesterapi passar alla hårtyper.