Så här applicerar du Mascara

 

1. Börja med en ren lash och applicera en definierande mascara, till exempel L 'oreal clean telescopic. Detta kommer att separera varje lash och förlänga för att göra det mesta av dina fransar utan att lägga några klumpar .

2.

Vid applicering av den definierande mascaraen, var noga med att vrida på mascara-vingen för att lägga till lashesens krullningseffekt. Applicera från roten till spetsen av lashes.

3.

Om du vill lägga till en volymiserande mascara för att lägga till mer tjocklek och volym att lasha. Genom att lägga till två mascaraer, en för att definiera och sedan en för att lägga till volymen Undvik överflödig klumpning. Applicera den volumiserande mascaraen bara till roten av lashen genom att vinka fram och tillbaka i roten istället för att rotera till spets.

Tips och varningar

  • Beroende på vad du föredrar kan du bara behöva en mascara. Det är troligt att den definierande mascaraen är mer lämplig för det mesta av sin rena och naturliga utseende.
  • Klumpiga ögonfransar är inte bra för någon, så lär dig hur du korrekt applicerar en mascara för att få ut mesta möjliga av dina ögonfransar! Varje kvinna har en annan preferens när det gäller hennes fransar, så det här ser ut på att kvinnan som verkligen är i hennes fransar!