Så här applicerar du röd läppstift

 

1.

Tillämpning:
Även om jag vanligtvis använder min läppfärg, när det gäller röd läppstift skulle jag tillämpa den före din grund för att täcka upp eventuella misstag runt läppar och för att undvika blödande läppstiftets utseende. Det är alltid bäst, men inte obligatoriskt, att ha läppstift över en primer som MAC: s Prep u0026 Prime ($14.50). Inte bara smälter din läppstift ut, men den bär hela dagen lång!

2.

Efter primeren, linjär läppar med en komplementär nyans till din läppstift. Det är inte nödvändigt för att den ska vara exakt nyans men borde vara något nära tillräckligt för att inte dra uppmärksamhet från läppstiftskuggan.

3.

Med en tjock linje runt kanterna, blanda sig inåt. För långvarig läppfärgsklänning med ett lös pulver innan du applicerar läppstift över liplineren.

För att städa upp dina linjer, ta en concealer på en Q-tip försiktigt runt läpparna.
Kom alltid ihåg att blotta och fingertricket (suger på ett finger och drar ut) för att undvika lipst ick på dina tänder ... tacky!

Tips och varningar

  • Färger: För coola hudtoner (olivolja) är en stor läppfärg Chili från MAC , för varma hudtoner (rosa) Ryska Röd är FABULOUS ...
  • När bäst ska ha på sig: Till en cocktailparty med den lilla svarta klänningen ... När du aldrig ska bära: Till ett bröllop eller begravning. .. Varning: Om du har avfärgade tänder kommer den röda läppstiftet att uppmärksamma dem !!
  • HUR DU ANVÄNDER RÖD LIPSTICK

    Varje tjej kan ha röd läppstift. Jag vet att du tror att du inte kan på grund av din läpps storlek eller form eller tonen i din hud ... Fel!
    Röd läppstift, i rätt inställning, är det ultimata tillbehöret . När du bärs med svart eyeliner och lite rodnad, är din look direkt u0026 amp; otroligt elegant, i alla åldrar!