Så här gör du dig redo för en förändring, lägg till din sommar makeup

 

1.

MAC har också en falllinje som har gått ut en liten stund nu och visar upp den mörka rika röda läppen som är så het nu, linjen heter Cult Of Cherry.

Ett par måste ha i den här linjen är kryddor med kryddor med kryddor som hade fyra vackra varma nyanser i paletten som du kan bära genom hösten och vintern. Bilden ovan kan se skrämmande ut, men det är en garanterad vacker linje! Ryska Röda och O läppstift som är två av mina favorit läppstift finns också i denna linje. O Läppstift är en fantastisk läppstift färg, jag uppmanar alla kvinnor som vill ha mer färg på sina läppar utan att gå för mörkt eller för ljust för att springa och försök på denna färg! Det är en ren tranbär med en hint av brons, det finns inget som det.

Här är några tips som kan hjälpa dig att ändra ditt utseende från sommaren till hösten:

- Använd en ljusare nyans i ett bronzer och lägg större vikt på din rodnad.

- Ditch the corals and pinks!

- Introducera svart eller en mörkbrun eyeliner snarare än din brons eller ingenting alls.

2.

- Använd en mer volumiserande mascara för att visa upp dessa fransar. Sommaren handlade om att skära allt ner, men hösten och vintern borde du välja mer framträdande toner.

- Jag vet det här en tuffa för de flesta kvinnor, men du måste ha en läppfodral! Om du har en mörkare eller ljusare läppstift än vad du gjorde på sommaren än du måste perfekta den läppen och använda ett fodrar!

- Tiden att börja använda din Creme De La Mer igen! Vädret är inte för kallt och torrt än, men starta och börja fuktas och fylla på din hud nu.

- Vid nästa pedicure-möte, prova en djup nagellack, som OPI Black Cherry Chutney. Detta är en av mina fall och vinterflaggar!

- Sommartiden kan ställa in en 'vårdfri' ton, men du måste lämna ditt hus med din fantastiska hand kräm (jag är beroende av Aveda Hand Relief!), ögondroppar och en stor pashmina halsduk för att matcha din nya läppstift.

- Eftersom du har förbundit dig att ha en djupare eller ljusare nyans av läppstift måste se till att du ser bra ut, du vet aldrig hur du kommer att springa in! Försök Guerlains Kiss Lift som hjälper din läppstift att förhindra blödning och slitage så snart!

- Ändra din rodna till en varm bär eller mauve för hösten.

Njut av att byta din makeup garderob! Låt mig veta om några roliga produkter som du hittar ute för hösten, jag letar alltid efter nya fantastiska produkter!

Jag vet inte vad det är, men jag älskar hösttiden! Kanske är det faktum att jag är kär i färgguldet, dramat eller bara det enkla faktumet att faller mode är alltid blygsamt och klassiskt. Fallet är bara precis runt hörnet och många av er bär fortfarande din sommar makeup! Det är dags att sätta alla dina koraller och pinks åt sidan för att välkomna mer rika och frodiga toner i ditt liv. Den här säsongen är en mörkare läpp också ett måste som ... ja guld är fortfarande inne! Jag är säker på att många av er redan har sett Chanels nya falllinje eftersom mode- och kosmetikindustrin släpper ut allt nästan en säsong före tid. Jag är inte ett stort fan av Chanels ögonskuggor på grund av brist på pigment och uppehållskraft, men jag älskar deras nagelfärg i guldfiktion, Glossimer i Gold Light och deras nya Face Highlighter i Gold Fever. Dessa objekt är alla begränsade och ett måste ha för höst! Jag har funnit att dessa produkter ser bra ut på alla hudtoner, speciellt en mer oliv eller djup hudton.