Hur man använder en hårtork

 

1.

Välj en hårtork. En tumregel om att hämta en hårtork är desto starkare enheten, desto bättre. Var uppmärksam på spänningen på enhetens kropp. Ju snabbare det blåser genom dina lås, logiskt desto mindre skada det gör för ditt hår. Olika märken erbjuder olika ytterligare funktioner än det enkla flödet av hetluft, som diffusorer och joniserare. Huruvida joniserande håller ditt hår friskare är fortfarande tvivelaktigt. Det tar den statiska bort, vilket gör det lättare att hantera håret, enligt freepaptentsonline.com. Men en vanlig kraftfull hårtork och en borste kommer att fungera i nästan vilken stil som helst.

2.

Se till att du använder en balsam efter att ha tvättat håret innan du använder värmeverktyg. Varmluft är en stress för ditt hår, så du behöver allt skydd du kan hitta. Torka håret med en handduk. En mikrofiberhandduk fungerar bättre, vilket medför mindre skador på håret, enligt Allure.

3.

Applicera en liten bit av den försvällande musen mot rötterna, sprut ett glansserum till ändarna och avsluta med en touch av värmebeständig spray. Att förbereda håret på det här sättet kommer att möjliggöra praktiskt taget alla stilar från curls till raka stilar. Musen lyfter upp rötterna. Skinserummet eller sprayen täcker och skyddar ändarna. Värmaren kommer att reagera med varmluft och lägga till den övergripande glansen. Gå inte ombord med produkterna, särskilt om du har tunt hår.

4.

För stilar som kräver volym, vänd huvudet över och torka bort håret från Skullet kommer att öka volymen, enligt förebyggande åtgärder. Börja torka med maximal värme. När håret är knappt fuktigt, vänd det tillbaka och minska värmen. Stil det med ett runt borstlås genom lås, vrid det runt borsten från ändarna. Borstens radie beror på hårets längd. Den heta luften ska strömma från rötterna till ändarna.

5.

Lämna ditt hår något våt. Applicera mer värmemagas än för volymmönster eftersom du kommer att använda mer värme för lockar om du har rakt hår. En rund borste med mindre diameter ger dig mjuka vågor. Använd ett krusjärn för stramare låser.

< p> 6.

För raka stilar, använd en stor platt borste för att avlägsna håret och torka det. Håll torken på torken nära borsten och dra den från rötterna till ändarna. som ett varmt strykjärn på linne eller silke, utjämning och glänsande hår. Avsluta vilken stil som helst med en hårspray.

Tips och varningar

  • En hårtork kommer att torka din nagellack också. Håll det 15 tum bort och använd en lägre temperaturinställning. Du kan justera storleken på klara plastflip-flops eller sandaler med hårtork. Sätt dem på och blåsa den heta luften mot plastdelarna. Det får dem att passa som en mögel. Var försiktig så att du inte brinner.
  • Alexandre Godefoy använde en hårtork för första gången i sin salong i Paris 1890. Den första versionen kom från en modifierad dammsugare. Idag fungerar en hårtork som ditt huvudstylverktyg. Använd det för att helt enkelt torka håret eller att skapa omslagssidan leta efter stil, längd eller typ av hår.