Hur man bär termiska tees

 

1.

Använd den som grundläggande utseende. Köp en vanlig termisk tee i en rolig färg och koppla den med en matchande väska och skinny blå jeans. Du kommer att se fantastiskt avslappnad och elegant.

Lag dina termiska tees. Du kan laga dina termiska tees med tanktröjor på våren eller andra tees och långärmad skjortor i de kallare månaderna.

3. Lägg till din egen personlighet för ditt utseende. Besök en hantverksbutik och lägg till dina egna juveler eller måla till en termisk tee för att göra din egen skapelse

4.

Klipp ut din termisk tee. Vem säger att din tröja måste vara långärmad? Ta ett sax och gör det 3/4 fjärdedel eller en kortärmad tröja. Det här är en bra idé för de varmare sommarmånaderna och du kan fortfarande se söt ut.

5.

Spela med tillbehör. Om du har en tråkig termisk tee som du känner dig inte bekväm att klippa eller byta, lägg till några roliga långa pärlstav halsband. Den grundläggande utseendet på termisk tee kommer att blandas med de upprörande tillbehören. Det här är också en bra idé om du har problemfläckar (en bukande mage eller fläckiga armar). Människor vinner inte på dina kläder, de kommer att bli memorerade av dina tillbehör.

Tips och varningar

  • Var kreativ. Några av de bästa modeerna skapas genom att prova galna idéer.
  • Oavsett vad vädret ute, kan en termisk tee rockas hela året. Den termiska tee är en bra häftklammer för vilken garderob som helst eftersom det är billigt och aldrig går i stil. Många tycker att en termisk tee är bara för att hålla sig varm. Även om en termisk tee gör dig bekväm, kan den också se trendig och bränna nytt modeutseende. Efter att ha läst den här artikeln kommer du att ha fler idéer om hur du bär dina termiska tees.