Hur man behåller ditt hår naturligt

 

1.

Det drömmer om att varje människa har mjukt, silkesigt och glänsande hår. De spenderar mycket pengar på dyra saker, för att göra håret vackert. De besöker också dyra salonger för fullständig överhettning av håret, och efter några dagar finner de håret mycket styvt, tråkigt och grovt. De börjar lida av hårfall, mjäll och kliande hårbotten. De blir frustrerade när de ser håret. Detta problem är nästan Med alla, står nästan 90\% av människor runt om i världen inför detta problem. Det bästa botemedlet för detta problem är den naturliga behandlingen.

Hur vi försöker se bra ut fysiskt på samma sätt bör vi försöka ta hand om vårt inre system för att bli av med alla problem.
Intag av balanserad kost är ett måste för hårväxt, undvik snabbmat och ha mycket färsk frukt och grönsaker att närma din kropp, eftersom de innehåller hög fiber, vilket är viktigt för vårt hår också.
Ha mycket vatten man borde ha minst 8 till 10 glas vatten varje dag för att avlägsna alla gifter som finns i vår kropp, det är inte bara bra för ditt hår, men överallt hela din kropp ..
Undvik att tvätta håret med varmt vatten, eftersom det gör håret torrt, tråkigt och livslös.

Ge 10 minuter massage till ditt hår innan du badar, gör det en gång i veckan, eftersom det hjälper blodcirkulationen till ditt hårs rötter.
Split slutar stoppa hårväxten, trimma det ofta.
Undvik att använda hårtork för att torka håret, bara linda en handduk runt ditt våta hår och låt det torka naturligt.
Använd alltid fingertopparna till ta bort fläckar från ditt hår.

Istället för att spendera pengar på hårprodukter som innehåller farliga kemikalier, vilket skadar håret och orsakar hårfall, använd växtbaserade produkter, vilket är din hårs bästa vän.
För mer information klicka här.

ta hand om ditt hår naturligt