Hur man behåller sig från att förlora ditt hår

 

Hur man behåller sig från att förlora ditt hår

1.

Använd inte hårfärgsprodukter eller kemiska lösningar som missbrukar ditt hår. Skärning av hårfärger från din månadsritual kommer att gå en lång väg att behålla det håret du har och hålla resten av det från att falla ut för tidigt.

2.

Borsta och kamma håret lätt i stället för hårt. Om du märker mer hår än vanligt kommer ut i din kam eller borste, då kan du borsta eller kamma håret för hårt. Försök att borsta eller kamma håret lite lättare och se om du får mindre hår att komma ut.

3.

Använd balsam och avskakningsmedel på håret efter att du har shampat för att lindra knutar och gör torkning, kamning och borstning av ditt hår.

4.

Ta vitaminer som B7, E och A för att minska håravfallet. Genom att ta dessa vitaminer förutom att äta frukt och grönsaker, kommer du inte bara att upprätthålla friskare hår utan också en friskare kropp.

5.

Minska stress och försök att var glad med ditt liv. Identifiera problem som orsakar stress och eliminera dem eftersom stress kan främja håravfall.

Håravfall händer av ett antal skäl som sträcker sig från stress till genetik. För att behålla det hår du har och fortsätta att främja hårväxten måste du ta hand om ditt hår.