Hur man får spiralkrullar med rullar

 

1.

Värm dina varmvalsar (endast för elektriska rullar) och förbered ditt hår. Börja med torrt hår, uppdelat i små sektioner på ca 1 till 2 tum (beroende på rullarnas storlek). För större och lösare spiralkrullar, använd större rullar; För mindre och snävare spiralkrullar, använd mindre rullar.

2. Ta en del av ditt hår i ena handen, börja med avsnitt i nacken. Se till att ditt hår är ledigt. Använd gel för att lätt täcka håret om det behövs för ytterligare håll.

3.

Använd fingrarna genom att hålla spetsen på hårsektionen mot rullen. Håll ihop ändarna säkert mot valsen, vrid krökaren så att hårsektionen bryts runt den heta valsen. Fortsätt rulla håret tätt runt valsen tills du når hårbotten och hela strängen är lindad runt valsen.

4.

Sätt i rullen på plats mot huvudet med en rulle pin, snap eller annan försedd stängning. Upprepa steg för att placera rullar på alla delar av håret, som arbetar från nacken till huvudets krona.

5.

Låt rullarna svalna helt endast rullar) eller låt sitta tills håret är torrt från gel; Öka tiden som önskas för starkare hållkrullar, i steg om 1 timme. Ta bort rullarna en åt gången, börja i nacken och arbeta uppåt mot huvudets krona. När du tar bort varje rulle håller du håret i den resulterande krökta slingan med fingrarna och återställer den här slingan mot huvudet med en hårnål.

6.

Spraya hårspray över hakan lockar. Låt håret sätta håret till en annan timme, eller tills du är redo att stila. Ta bort stift och ordna lock i önskad stil. Använd extra hårspray som önskat.

Få vackra spiralkrullar med en uppsättning rullar. Att lära sig hur man stylar håret eller updo med spiralkräm kan vara enkelt med rätt verktyg och tekniker. Som alla saker gör praktiken perfekt; För bästa möjliga resultat använd dessa tips och tekniker för att perfekta dina spiralkrullar och lära dig hur du blir kreativ med ditt hår.