Hur man försvinner åldringsprocessen

 

1.

Det främsta du bör göra för att verka yngre är att erkänna att det finns utmärkta saker att komma för dig, och du är värdig att ha dessa saker. Därför handlar det bara om att ställa in sig för att få dem. Du borde uppskatta tron ​​att nästan alla goda saker i livet bringas i förverkligande med den rätta tankegången och den bekräftande filosofin.

Residera i en sanitär atmosfär. Människor som lever upp till 100 år har gemensamma miljöfrågor som ren och ren luft, välbevarad natur, rent vatten och mycket liten stress. Du kan leverera renare luft genom att plantera nya växter i din trädgård och plantera fler träd i din sektion. Extra växter i området medför extra syre att andas. Tänk på att det som vi andas in är det exakta som växter andas ut och vice versa.

3. Var uppmärksam på dina tänder. Har du någonsin observerat att det finns många äldre människor som har proteser? Orsaken till detta är att när vi blir äldre suger vår kropp och lagrar mindre kalcium (vilket dessutom förtydligar varför äldre kvinnor diagnostiseras med osteoporos). Därför försök att undvika att förlora din tänder för alltid. Borsta dina tänder varje måltid är det viktigaste men ändå den mest användbara rutinen för snygga tänder. För att göra dina tänder glänsande och vita, kan du använda tandblekningsprodukter. Te och kaffe kan fläcka tänderna omedelbart så att borsta efter en måltid är ett måste.

En bra idé är att se din tandläkare minst två gånger om året. Och alltid kom ihåg att dricka minst två glas mjölk dagligen, precis som vi säger till de små.

4.

Oavsett vad du gör, oavsett om du har en utmanande dagordning eller bara njut av att vara lat i ditt bekväma hus, se till att du får gott om sömn och en god sömn i det. Dina ögon blir det första som ska visas om du får tillräckligt med sömn. Ett par glänsande och bländande ögon gör att du blir yngre. Men hur många timmars sömn rekommenderas?

Kanske är du upptagen och tror att du borde få minst åtta timmars sömn på natten. Tro det eller inte, det borde du inte. En ny rapport säger att personer som sover sex till sju timmar lever längre och har bättre hälsa. Att sova för länge är inte hälsosamt för dig. I verkligheten är sova i fem timmar hälsosammare än att sova i åtta timmar.

För att sova bra, använd något som är naturligt för att framkalla sömn. Ett bra exempel är mjölk. Lite aerob och sex kan också hjälpa dig att sova ljud.

5.

Använd inte en stor mängd smink. Det är sant att sminken kan göra dig snygg. Men sminkens stil, komposition och mängd kan göra eller bryta dig. Du kommer inte att se ut som en kriminell med minimal smink. I stället för att använda mörka aggressiva färger, använd ljustoner och pastellfärger. Dessutom kan du prova bruna nyanser av läppstift. Detta gör det möjligt för dig att bli mer naturlig och många år yngre

6.

Håll ditt hår i en kort stil. Långt hår lägger år till ditt utseende, vilket gör att du ser ut som en trött och trött häxa. testar en kortare klippning. Du kanske frågar din frisör att ge dig sidoslagna pärlor för att visa upp ditt underbara ansikte. Du kan också göra ditt hår ser livfullt och glittrande. En liten markering kan också fungera. Färger ditt hår en mörkare färg (svart eller mörkbrun) kommer inte bara att få dig att bli yngre, men kommer också att täcka upp de gråa håren.

7.

Genom att följa några eller alla dessa tips borde du vara kunna tvinga åldrandet och se fram emot framtiden.

Den primära sak som du borde göra för att bli yngre är att erkänna att det finns utmärkta saker att komma för dig, och du är värdig att ha de sakerna. Därför är du redo att motstå åldrande och se yngre ut?