Hur man gör och säljer pärlstavsmycken

 

1.

Forskning vilken typ av pärlstavsmycken säljer. Titta på pärlstavsmycken i butiker, hantverksshow och i tidningar. Lägg märke till vilken typ av pärlstavar som folk har på sig lokalt. Notera vilken typ av smycken TV-aktörer och nyhetsankare bär. Detta kommer att låta dig veta vad de nuvarande trenderna är och vilka kunder som letar efter i pärlstavsmycken.

2.

Spela in dina pärlstavsmallar i en anteckningsbok eller skissbana. Ritningar och anteckningar kan fungera bäst för att hjälpa dig att komma ihåg en idé. När du är på ditt arbetsbord kan du hänvisa till dina skisser som du designar.

3.

Hitta en bra smyckeskälla. Om du skapar ett företag kan du kvalificera dig för grossistrabatter på dina pärlor och varor. Även om du inte kan köpa grossisthandel, kan du hitta många bra smycken tillförselrabatter på nätet. Många onlinebutiker erbjuder en mängd olika pärlor, komponenter och verktyg som du inte kan hitta lokalt. Forskning lokalt och online smycken levererar källor och hitta det bästa alternativet för dina mönster och budget.

4.

Få en arbetsyta. Du behöver ett stort område att jobba med smyckeprojekt och lagra dina varor. Om du ska göra smycken hemma, hitta ett område i ditt hus som är väl upplyst och innehåller ett stort arbetsbord och förvaringsbehållare. Du kan också hyra en studio om det inte finns något rum i ditt hus.

5. Skapa en affärsplan för att sälja dina pärlstavsmycken. Skriv ner din budget, finansieringskällor, smyckedesignmål, arbetsytorinformation och försäljningsmål. Inkludera eventuell företagsinformation som du behöver för skatter. Läs allt du kan om företagsbildning och småföretag.

6.

Utveckla en marknadsplan för att publicera dina pärlstavsmycken. Beaded smycken är svårare att sälja eftersom många människor designar denna typ av smycken och det är en köpare s. Du måste gå ut ur vägen för att hitta potentiella kunder. Din marknadsplan ska ta upp försäljningsmål och hur du får dina smycken Planen bör diskutera utvecklingen av tryckta marknadsföringsmaterial, som broschyrer och flygblad. Du måste inkludera planer för att distribuera broschyrer och broschyrer till potentiella köpare. Du kan maila flygblad till en kundlista, skapa ett nyhetsbrev, posta flygblad på högskolan eller placera broschyrer i kaffebutiker och bokhandlar.

7.

Sälj smycken på hantverksshow. Hantverksshow kan vara mycket lönsamt för pärlstavsmycken. craft show budget, tid för att skapa tillräckligt många smycken för flera shows och planera att delta i så många shower som du kan hantera. Forskningshantverk visar i ditt tillstånd online och i tidningen. Registrera dig för de som intresserar dig. >

8.

Nätverk med annan jew elry beslutsfattare. Du kan lära dig hantverksteknik och företagsrådgivning från andra pärlstavsmycken. Du kan också hjälpa varandra att få affärer. Samarbeta med andra artister på speciella pärlstavsmyckenprojekt och annonsera samarbetsjewelry till båda kundbaserna.

9.

Sälj dina pärlstavsmycken på nätet. Skapa en hemsida för ditt smycken företag. Skapa en webbplats som är lätt för kunder att navigera och erbjuda en säker kundvagn eller utanför säkert betalningsalternativ, till exempel Paypal. Du kan också sälja smycken på auktionswebbplatser som Ebay. Dessa typer av webbplatser tillhandahåller en mall för att sälja dina smycken och säkra betalningsalternativ för kunden.

Tips och varningar

  • Fråga dina vänner, vilka har affärer , om du kan lägga dina flygblad på anslagstavlan i sin verksamhet.
  • Delta i kyrkliga basarer som erbjuder möjligheter att sälja dina pärlstavsmycken.
  • Erbjuda att göra egna stycken. Detta kan öka försäljningen för kunder som letar efter ett unikt föremål.
  • Gör ett av de snygga pärlstavsmycken för online-auktioner. Denna typ säljs bättre.
  • Håll pärlor och smyckeskomponenter utom räckhåll för små barn, eftersom de riskerar att kväva.
  • Använd alltid skyddsglasögon vid skärning av tråd under smyckedesign.
  • Du har idéer för pärlstavsmycken. Du har sparat pengar för förnödenheter. Nu vill du utforska att göra och sälja pärlstavsmycken som ett möjligt företag. Att göra pärlstavsmycken är ganska lätt. Att sälja det kan vara lite mer utmanande eftersom det är en köpares marknad. Här är en guide för att komma igång.