Hur man gör stora hårvågor

 

Använda rullar

1.

Börja med torrt hår, uppdelat i små sektioner av ca 1 tum till 2 tum (beroende på rullarnas storlek). Ta en del av ditt hår i ena handen, börja med avsnitt i nacken. Se till att håret är fria från fläckar. Använd gel för att lätt täcka håret om det behövs för ytterligare håll.

2.

Använd rullar för att locka håret i stora vågor. Värm dina varmvalsar (endast för elektriska rullar) och förbered ditt hår. För större och lösare vågor, använd större rullar; För mindre och hårdare vågor, använd mindre rullar.

3.

Använd fingrarna genom att hålla spetsen på hårsektionen mot rullen. Att hålla ändarna säkrade trycks mot valsen, rotera krökaren så att hårsektionen bryts runt den heta valsen. Fortsätt rulla håret tätt runt valsen tills du når din hårbotten och hela strängen är lindad runt valsen.

4.

Säkra din rulle på plats mot huvudet med en vals pin, snap eller annan försedd stängning. Upprepa stegen för att placera rullar på alla hårsträngar, som arbetar från nacken till huvudets krona.

5.

Låt rullarna svalna helt Endast varmvalsar) eller låt sitta tills håret är torrt från gelén; Öka hur mycket tid som önskas för bättre hållande krullar, börjar med en timme. Ta bort rullarna en åt gången, börja i nacken och arbeta uppåt mot huvudets krona. När du tar bort varje rulle, behåll ditt hår i den resulterande krökta slingan med fingrarna och säkra den här slingan mot ditt huvud med en hårnål. Spraya hårspray över de spända locken. Låt det hårda håret sitta en annan timme, eller tills du är redo att stila. Ta bort stiften och ordna dina lock i önskad stil. Använd extra hårspray efter önskemål. Börja med torrt hår, uppdelat i små sektioner på ungefär 1 tum till 2 tum (1).

beroende på rullarnas storlek). Ta en del av ditt hår i ena handen, börja med avsnitt i nacken. Se till att håret är fria från fläckar. Använd gel för att lätt täcka håret om det behövs för ytterligare håll.

2.

Använd ett krusjärn för att göra stora vågor i håret; För större vågor, välj en större fat, och för mindre vågor, välj en mindre fat. Ta den första delen av håret och håll krulljärnet i ena hand, öppna krusjärnsklämman med tummen.

3.

Placera ändarna på de första sektionerna mellan krusjärnsklämma och fat, och låta klippet stänga över ändarna av ditt hår. Rulla fatet (med ändar som fortfarande är säkrade mot det) mot hårbotten och lindra den återstående delen av strängen runt fatet. Fortsätt tills du nästan når hårbotten, men undvik kontakt med huvudet.

4.

Håll curling iron stadigt i 15 till 30 sekunder. Tryck på knappen för att släppa ändarna av håret från klippet och rotera långsamt krulljärnet för att släppa hårets hår. Spraya med hårspray. Fortsätt curling sektioner från nacken uppåt till din krona.

5.

Använd dina fingrar, borsta eller justera ditt krullade hår för att bilda löstare vågor. Ju mer du borstar desto lösare blir dina krullade vågor. Använd dina fingrar för att sammanfoga dina vågor i önskad stil.

Tips och varningar

  • Kontakt av krulljärn med din hud kan leda till bränning.
  • Att lära sig att stile håret eller updo med stora vågor kan vara enkelt med rätt verktyg och tekniker: Du kan få underbara vågor med rullar eller krulljärn. Som med alla saker gör praktiken perfekt; För bästa resultat följer du några tips och tekniker för att perfekta dina vågor och lära dig att bli kreativ med ditt hår.