Hur man håller smink av din krage

 

1.

För att börja, vill du skära båda benen av ett par gamla strängbyxor. När benen är borta, trimma ut grenområdet, skapa ett stort hål. Skär också en liten slits i det elastiska avfallet på fram- och baksömmarna.

2.

Placera båda händerna i det återstående bandet av pantyhose och försiktigt sträcka händerna från varandra. Skjut pantyhose-bandet över huvudet, fortsätt att sträcka efter behov tills hela ansiktet är täckt.

3.

Nu är det dags att sätta på din blus, skjorta eller Klä på dig med den rena masken, och skjut huvudet genom nackehålet i plagget. När huvudet är helt borta från kragen, ta försiktigt bort byxan och sträcker sig bort från ansiktet. Du är glad att hitta dig hållen din smink av din krage och på ditt ansikte.

Tips och varningar

  • Förbered strumpbyxan före tid så att den är klar för användning i en nypa.
  • Spara samma strumpbyxemask för att återanvända många gånger, tvätta mellan alla användningsområden.
  • När du använder den här metoden är det bäst att sticka ditt hår efter att ha klädd sig. < / li> Använder din morgonrutin att du använder smink innan du lägger på dina arbetskläder? Om så är fallet har ditt huvud troligen blivit genom en sköldpadda eller två för att hitta grund, mascara eller läppstift på din krage. Aldrig mer. Följ den här enkla planen för att hålla smink av din krage och på ditt ansikte.