Hur man har långa vackra ögonfransar utan att använda falska

 

1.

Jag använder Mabeline's Great Lash, i svart. Jag har provat flera andra mascara s och jag tycker att den här är bäst!

2.

Efter att ha satt pulver på mitt ansikte u0026 amp; min ögonskugga (eller vilken typ av smink du använder). Jag ser till att mina ögonfransar är rena genom att torka av dem med min tumme och fingerfinger. Sedan använder jag en ögonfranskrämare. Omkring 15 till 30 sekunder.

3.

Jag lägger på min första kappa mascara, topp och botten. Se till att mina ögonfransar är åtskilda och till och med över hela toppen, det här blir din 'primer' kappa i sig, när det torkar ... kommer vipporna att vara 'inställda'. Du kan använda en ögonfransskiljare eller som jag gör en säkerhetsstift för att skilja varje lash om det blir klumpigt. Jag har också i min sminkväska en använd mascaraborste som är ren och torr, det hjälper också. Pumpa inte din troll i och ut ur din mascara ... det gör bara din mascara torr ut snabbare och det lägger inte till mer mascara på trollet. Verkligen!

p> När min första päls är på ... Jag går med kaffe eller matar djuren, fixar mitt hår eller vad som helst morgonhår måste göras, så att den första pälsen kan torka.

Sedan Jag applicerar en andra päls, men först använder jag ögonfranskransen igen. En annan 15 till 30 sekunder. Var försiktig när du tar av curler. Var försiktig, dina ögonfransar sticker lite på grund av mascara. Applicera din andra kappa mascara Se till att ögonfransarna är åtskilda.Denna andra pälsen kommer att förlänga och mörka dina fransar ännu mer. Om du använder den här tekniken kommer du att ha långa vackra ögonfransar!

Tips och varningar

  • Blinkar dina ögonfransar på mascara-fästet lägger mer mascara på fransarna och är lättare att styra applikationen. Jag använder också spetsens spets för att skilja mina fransar.
  • Make- upp och pulverfria ögonfransar jobba bäst för mig.
  • Jag sätter på min ögonskugga före min mascara, annars visar skuggan på dina ögonfransar när du blinkar eller stänger dina ögon .... rörigt ser!
  • Om du använder en säkerhetsstift är du väldigt försiktig! Jag har använt en i flera år och det är ett enkelt och billigt sätt att skilja mina ögonfransar.
  • Jag har alltid varit komplimangerad på mina långa ögonfransar. Utan mascara .. du kan inte se dem! Här är hur jag gör det.