Hur man lockar falskt hår

 

1.

Rulla delar av håret på svamprullar och säkra med ett klämma eller en stift. Använd större rullar för stora lockar och mindre rullar för hårdare lock.

2.

Koka vatten i en panna om du har hårt hår som inte är fäst på dig själv. I en salong ska din stylist koka vatten i en lång kopp om du är krökt hår vävt eller fäst på ditt hår.

3. Placera kokande vatten på en lågdisk eller bord och lägg ut flera tjocka handdukar bredvid den.

4.

Häng handdukarna om halsen om det falska håret är fäst på huvudet. Detta skyddar din hud mot eventuellt hett vatten som kan stänk ut ur koppen.

5.

Sänk svampvalsarna i varmt vatten i tre sekunder och dra sedan tillbaka dem . Om du inte har kopplat till håret, låt rullarna och falska håret ligga på handduksskiktet på bordet eller disken.

Ta bort rullarna efter att ha tagit bort håret från hett vatten. Om de har tid att svalna, kommer stiften eller klippen att lämna ett avtryck i ditt hår.

7.

Låt håret svalna och forma det med fingrarna för att falla runt dina axlar.

Tips och varningar

  • Använd inte uppvärmda curlingjärn. Dessa kan skada och förstöra falskt hår. Försök inte att krulla det falska håret om det är fäst på huvudet. Låt en stylist curl det så att du inte bränner dig själv.
  • Hårförlängningar är ett sätt att lägga längd på ditt hår utan att vänta på att det ska växa. Oavsett om du vill lägga till färgade höjdpunkter eller kompletta förlängningar för att matcha din naturliga hårfärg finns det en hårtyp där ute för alla. Fake hår har speciella krav vid styling och omhändertagande. Om du vill curl ditt falska hår, kommer curling strykjärn bara att brinna håret och skada det. Här är hur man lockar falskt hår utan att skada det. Ditt hår kommer att ha volym och studsa på nolltid.