Hur man ritar ögonbryn

 

1.

Naturligtvis har ögonbrynshåret bildat som ett skydd mot ögonbanden. Men linjerna som skapas av våra pennor rör sig med ansiktsmuskler för att uttrycka många av våra känslor.

2.

Om du vill skapa en tung look kan du rita tunga pennor. Har du märkt hur seriösa och omtänksamma ser ut som har tunga pennor som passerar hela pannan? Det här är en titt som du kan använda för att skapa en karaktär när du skissar, men kommer troligen att undvika när du använder smink! Även lättare pennor som är i rak linje kommer att ge ett seriöst utseende.

3.

Blädder som lutar neråt nära näsan visar ilska eller allvarlig oro.

4. Browser som lutar uppåt nära näsan ger utseende på sorg, rädsla eller sorg.

5.

Bläddra som är upptagna kommunicerar överraskning. Du vill säkert se upp för detta om du gör smink. Att se förvånad hela tiden är inte ett bra sätt att säga.

6.

Motsvarande browsar kan verka förvirrade, cyniska eller konfliktrika. Återigen är dessa bra användningsområden för teckningar och ritningar, men om du gör din egen smink, se till att dina pannor är lika i form, tjocklek, form och höjd.

7.

De mest attraktiva browarna kommer att vara arching. De borde komma upp från linjen i övre näsan, kurva försiktigt och sjunka graciöst.

Denna artikel gäller både smink och bildkonst. Du kan rita ögonbryn på ditt ansikte eller på papper eller duk. Hur som helst kommer de att påverka ansiktsuttrycket. Här är några riktlinjer för att rita ögonbrynen.