Hur man sätter en dragkedja i en T-shirt ärm

 

1.

Stryk axeln och ärmen på en t-shirt för en rak linje från nacken till ärmen.

2.

Vrid t-skjortan inuti.

3.

Mäta en halv tum från t-skjortans halsringning i en halv tum från kanten av t-shirtärmen. Lägg till 1/4 tums.

4.

Skär avspänningsbandet.

5.

Vik partiklattan i halv längd och järn.

6.

Börja med en halv tum nedanför t-shirt halsbandet. Efter t-skjortans axelsöm och strykjärnet, peka på biasbandet. Den långa vikta kanten ska vara till vänster. Vänd en fjärdedel under, vid änden av partiklattan och stiftet.

7.

Börja vid halsbandets ändkant. Stanna sömmen nära kanten på höger sida. Stoppa och bak sömmen en och en halv tum från t-skjortans ärmkant. Hoppa över en halv tum. Nästa, stygn och bakstygn tills du når den vikta kanten på biasbandets ände. Vänd och sy över änden. Vänd och topp sömmen nära kanten på motsatt sida av förspänningsbandet. Spegel motsatt sida genom att hoppa över det område som lämnas ostickat. Söm till slutet av biasbandet vid t-shirt halsen och bakstygn änden. Styg inte slutet slutet.

8.

Mått från t-shirt ärmen slutar till t-shirt halsen. Klipp ett kvarts tum brett två gånger så länge som denna mätning.

9.

Vik bandet i hälften och sätt in en säkerhetsstift genom den vikta änden.

10.

Sätt in säkerhetsnålen genom ett av de halvtimmiga utrymmena som inte är sydda. Dra åt säkerhetsstiften och bandstången genom förspänningskroppen tills du når den övre öppna änden.

11.

Lossa säkerhetsstiften och toppstygnet över öppningen, fånga bandet dragsko i sömmen.

Genom öppningarna längst ner på t-skjorthylsan drar du ena änden av banddragningen genom en öppning och den andra genom öppningen hitta på den andra sidan av tejpen.

Applicera en limpapp i ändarna av bandsträckorna för att förhindra att det blir unraveling.

14.

Samla bandet i höljet, längs t-shirthylsan. Tie en båge.

Tips och varningar

  • Lossa bandet och dra platt när du tvättar t-skjortan.
  • Varje tränare, mamma och liten tjej som är involverad i utomhussporter, förstår behovet av att klä sig enkelt. Ett av de enklaste sätten att anpassa en klädesplagg är med dragsko. Faktum är att en dragkedja kan vara så söt och cool, du kanske vill lägga till en till alla dina t-shirts. Den stora grejen om dragsko som finns i denna artikel är att du kan låta ärmarna nedåt genom att lossa bögen och dra ner. Läs mer för att lära dig hur du gör en dragsko i en t-shirt.