Hur man tjänar pengar med smycken

 

1.

Sälj din egen online. Använda webbplatser som eBay, lägg dina personliga smycken till försäljning. Sälj det bit för bit eller erbjuda ett antal objekt på en gång. Auktionsprocessen ger dig möjlighet att få mer pengar till smycken på grund av intresset från många budgivare. I det här fallet säljer du en mängd olika smycken på en gång till en global kund och erbjuder betalningsalternativ.

2.

Skapa ditt eget. Gör du smycken som en hobby? Det är dags att sätta din kreativitet på jobbet. Beaded armband och halsband är enkla och roliga att sätta ihop. Det finns också kit som innehåller de delar som behövs för att göra örhängen, halsband, ringar och till och med broscher - det finns ingen gräns till vad du kan göra. När du har ett antal färdiga saker, skapa ditt eget företag och sälja dem till vänner och familj, sätt in försäljningsbord på gatuhändelser eller värdsmycken.

3.

Köp bitar på fastighetsförsäljning eller gårdsförsäljning. Det finns massor av bra fynd i ditt eget område, särskilt vid försäljning av fastigheter, där en familj försöker lossa ett hem innehåll, inklusive smycken. Äldre, antika delar - som cameos och hattnålar - kan köpas billigt , och du kan sälja smycken för att få en bra vinst.

4.

Besök lokala smycken. Om du har vissa artiklar du inte längre vill kan du tjäna pengar som säljer smycken tillbaka till smycken butiker. Många köper någonting med guld eller diamanter, och andra försöker köpa snygga klockor och smycken. Det bygger också en rapport med juveleraren som banar vägen för framtida försäljning.

Tips och varningar

  • Sälj smycken som innehåller ädelstenar och metaller. Ju dyrare materialen, till exempel diamanter, desto högre pris kommer dina smycken att hämta.
  • Om du säljer guld eller silver, kontrollera löpande kurs på börsen och prissätta dina smycken enligt dess vikt.
  • Oavsett om du säljer bitar från din personliga samling eller skapar egna konstverk, finns det pengar att göra med smycken. Och det finns flera ställen där du kan sälja dina varor, till exempel auktionswebbplatser, varuförsäljning eller smyckenaffärer . Att få pengar för smycken är någonting som någon kan göra.