Hur man undviker att köpa tryck på kosmetikdisken

 

1.

Gör dina läxor. Om det finns ett specifikt varumärke eller produkt du är intresserad av, gå online och läs upp det. Ta reda på ingredienserna, finishen, fördelar och nackdelar innan du slår på köpcentret. kom ihåg att allt är det bästa till en försäljningskonsult.

** Om du har planerat en makeover, fråga om det finns ett minimikrav på inköp eller avgift.

2.

Ta din tid. Titta på de produkter som visas be om några Q-tips och bomullsbollar för att testa ut produkterna själv. När du försöker en doft för första gången, spray lite på din handled och ta en promenad runt köpcentret. Det finns ingen tidsgräns för att välja en produkt!

3.

Tänk på belysningen. Alla kosmetiska diskar är omgivna av lysrör som kan göra färgerna helt annorlunda än i naturligt ljus. Vi har alla varit där - vi får en underbar makeover i köpcentret bara för att komma hem och se en caked-on orange röra.

4.

Fråga om prover. I motsats till vad du kanske har fått höra, skickar kosmetikfirmor prover till sina räknare och uppmuntrar sina konsulter att erbjuda dem. Det här är en viktig del i att bygga kundkrets- även om vissa konsulter kan snubba sina näsor på ordet 'sample'.
Prov är speciellt viktiga när du handlar till stiftelsen. En bra konsult kommer att matcha dig och erbjuda 3 skuggprover, en som matchar, en skugga ljusare och en annan skugga mörkare. Det här låter dig se vad som fungerar bäst utanför den blomstrande glöden. < /p>

5.

Köp med försiktighet. När du väl har bestämt dig för din produkt och gör din väg till registret, se upp för de tillägg och tillägg. Även om vi älskar dem 'gratis 'gåvor, skulle du verkligen spendera en extra $25 eller $35 bara för att få en söt väska och några prover? Förmodligen inte.

** Om du på budget håller fast vid några viktiga saker, så som grund eller läppstift. Många andra produkter finns i mer prisvärda varumärken.

Tips och varningar

  • När du letar efter en ny stiftelse, testa aldrig den på din hand äkta färg kan bara matchas på din kind. Be konsulterna att matcha dig.
  • Jag har arbetat för flera kosmetiklinjer, jag känner till alla de knep som används för att få dig att köpa. Oavsett om du bara tittar eller om du har planerat en makeover, är köpet på den minut du går till disken. Här är några steg du kan ta för att undvika att köpa saker du vet att du inte behöver!