Hur man väljer en lång frisyr frisyr

 

1.

Använd några Vintage eller Vintage Look Combs.

Besök en antik eller vintage klädaffär och köp ett par vintage kamrar. Dessa lägger till en sådan karaktär och skönhet som en vanlig outfit. Många av de vackraste exemplen går tillbaka till viktorianska och art deco-eran. Leta efter de som har fasta rhinestones för en touch av kvällsglitz. Var noga med att hålla dina tillbehör enkla med dessa kamar för att undvika att se överdrivna. Detta kan vara en elegant och unik helgdagstil.

2.

Lägg till ett vackert pärl- och kristallhårband.

Långt hår ser fantastisk ut för kvällen när förstärkt med ett hårband gjord av sötvattenspärlor och kristaller. Du kan spela upp utseendet genom accessorizing med några små pärlor eller kristallörhängen. Var noga med att tvätta och konditionera ditt hår så att det blir glänsande och glänsande på kvällen på din stora händelse. Lägg till din pärla
och kristall hårband och du är redo att gå.

3.

Prova en elegant fransk fläta.

Detta semester frisyr kommer att ge dig ett elegant utseende för en kvällshändelse eller en kontorsfest. Även om den här långa frisyren verkar komplex, är det överraskande lätt att göra. Det innebär i grunden att flätta håret medan du lägger till ytterligare tunna hårsträngar när fläkten fortskrider. Utseendet är mycket elegant och elegant. Dessutom är det ett bra sätt att visa upp ett slimt ansikte och nacke. Om du bär ditt långa hår i en fransk fläta, var noga med att välja en söt örhänge och halsband som du har sett eftersom dina öron och nacke är ganska synliga med denna stil. du är inte bekant med hur du franskar flätar håret, det finns många webbplatser som ger fullständiga instruktioner.

4.

Gå till långa romantiska lockar.
< br /> Detta kan vara en fantastisk semester frisyr, speciellt om du har på sig en lacey eller feminin semesterklänning. Om ditt hår inte har en naturlig våg kan du snabbt och enkelt lägga till vågor med hjälp av ett krulljärn. Lägg helt enkelt en volymiserande mousse i håret medan det fortfarande är fuktigt. Applicera samtidigt rotliftprodukten på rötterna i ditt långa hår. Vänd huvudet och blås håret från under för att öka volymen. är torr, kasta huvudet bakåt Var försiktigt tillbaka kamma rötterna i ditt hår för att lägga till höjd. Använd nu ett krusjärn för att krulla håret överallt. Applicera hårspray lätt på dina lockar för att hålla utseendet.

5. Dra en Chignon förbättrad med hårstänger.

Dra ditt långa hår tillbaka till en enkel chignon och lägg till några pärlstavspinnar som kommer att spela upp din outfit. Chignon-pinnar kan hittas på en mängd olika webbplatser online. En enkel chignon är perfekt för en festfestival och chignon-pinnarna kommer att lägga till en smakfull glitz.

Tips och varningar

  • Var inte rädd för att experimentera tills du kommer upp med den perfekta semesterns frisyr som gör att du känner dig som en semesterprinsess.
  • Om du har långt hår, är du förmodligen van att ha på dig ditt hår på samma sätt varje dag. För semesterpartier
    kanske du vill prova något lite annorlunda Tillsammans är helgdagarna en speciell tid på året och du vill ha din semester frisyr att vara lite speciell också. Här är några idéer för långa frisyr frisyrer som verkligen kommer att skilja dig från mängden