Hur tråd hår

 

1.

Ta en 24-tums sytråd och knut ihop de två motsatta ändarna. Du bör ha en trådkrets om det görs korrekt.

2.

Håll trådkretsen med båda händerna, som i ett spel av kattens vagga. Vrid det i mitten för att skapa en '8' form och vinda tråden ungefär 10 gånger, håll '8' formen intakt.

3.

Lägg sårgängan runt fingrar i båda händerna och börja skjuta i mitten, lindra en del av tråden mot ena änden genom att bredda fingrarna på ena handen samtidigt som du stänger fingrarna på andra sidan. Detta steg är svårt och kommer att kräva lite övning. skjuter den skadade delen fram och tillbaka tills den rör sig från en sida till den andra smidigt.

4.

Öva på en del av din kropp som är lätt att nå. är en bra utgångspunkt om det här är första gången du tråder hår. Lägg tråden på den del av benet du vill ta bort håret från och se till att tråden omger håret helt. Flytta upplindningsdelen fram och tillbaka gainst håren, se till att du fångar håren i tråden. Denna rörelse tar bort håren direkt från roten.

5. När du har praktiserat på benet går du vidare till de mer utmanande områdena, till exempel överläpp och ögonbryn.

Tips och varningar

  • Applicera lite kroppsrengöring eller fuktkräm på platsen för att lindra rodnad.
  • Kom ihåg att övningen är perfekt. Håll dig tills du kan tråa håret med lätthet.
  • Threading är en gammal hårborttagningsteknik som utvecklats i Mellanöstern. Det är en extremt snabb metod för hårborttagning som kan användas på även de finaste, kortaste och tunnaste håren. Även om det oftast används för att avlägsna oönskat ansiktshår från överläppen och ögonbrynen, kan tråden även användas för att avlägsna hår från var som helst på kroppen. Många föredrar denna metod att pincett och vaxning.