Så applicera flytande eyeliner som ett proffs

 

1.

Tvätta ditt ansikte, använd alla dina fundament, pulver, döljare, vad du än gör. Jag tycker att ett rent, oljefri ögonlock som är primerat med pulver hjälper fodret att hålla. Om du bär kontaktlinser - sätt in dem nu. Om du vill tillämpa falska fransar, gör det nu.
Hoppa över rodnaden för sist, eftersom din hand kommer att gnugga över dina kinder.

2.

Starta i ögonets inre hörn (närmast näsan).
Doppa din pensel eller spets in i eyeliner.
Torka av överskottet som en pensel. Om du har för mycket liner på borsten kommer det att gå 'goop' in i hörnet av ditt öga och sticka som heck.
Koppla av ditt ansikte och ögon. Torka inte lätt.
Torka lätt borsten i en stroke på endast 1/2-vägs över ögonlocket, mycket extremt litet och applicera mer tryck för att fläta ut borsten och skapa en större linje när du går. När du når mitt i ögat - bara lite där eleven är - STOPP!

Försök inte göra det hela vägen över ögonen - du kommer att springa ur linjen, att dra den torra bröstet över din åsyn Kommer att röra linjen.

Mitt i ögat, precis över eleven, borde vara den bredaste delen av din linje.

3.

Re doppa din pensel i fodret, men den här gången torkar du bara bort borstens spets.

Återigen, slappna av ögat och gå till andra hörnet.
Gör det på samma sätt , bara bakåt. Börja tunt, på utsidan och arbeta dig inåt, tryck mycket lätt för att bredda din linje. När du möter i mitten, doppa igen och försiktigt fylla i tomma utrymmen, t.ex. längs linjen Om du gjorde det första svep höger, ska den andra vara eas y, för den första raden är den viktigaste och bör fungera som riktlinje.

Om du vill ha ett dramatiskt kattöga, doppa borsten igen, torka överskottet något, vid det yttre hörnet, tryck tills det är önskad bredd och snabbt och lätt svep utåt och uppåt mot templet. Försiktig! Om du gör det, så kanske du äntligen ser ut som Amy Winehouse .... YIKES.

Tips och varningar

  • Praktikpraxis. Du kanske inte kan göra det de första 50 gånger.
  • Det är svårt. Det tar en stadig hand och övar. Jag har haft mitt ögonlopp så här sedan 6: e klassen, så ge inte upp.
  • Räcka handen i ansiktet medan du drar dina linjer för stabilitet.
  • Jag rekommendera inte att dra i huden - din linje kommer att deformeras.
  • Om ögonlocken är riktigt skrynklig, eller om ögonlocket är droopy-försök något annat. Ett rökigt svart öga kanske? Denna utseende fungerar inte på alla.
  • Med praktik och experiment med olika ögonlinor kan du perfekta det här utseendet.
  • q-tips = din bästa vän.
  • Använd babyolja, eller ännu bättre - olivolja för att ta bort ögonmakeup i slutet av dagen ... ANVÄND INTE FÖR RENGÖRING - DET GÖR DIN EYELIDA OLJA, OCH DIN LINER KOMMER FRÅN DIN FÄRD. < / li>
  • DON 'T FÅ DENNA STUFF I DIN ÖGON. OW.
  • Vill du ha det sexiga Marilyn Monroe-flytande foderskyddet, bara för att prova det och sluta med det vattna Alice Cooper-utseendet? Läs vidare.