Så här applicerar du falska ögonfransar

 

1.

Ta bort falska ögonfransar från behållaren genom att lyfta ena änden med pincett och lyft försiktigt.

2.

Titta på spegeln, håll ögonfransar upp till basen av dina egna fransar för att se om ändarna behöver trimma. Om de är för långa, skar du bara slutet med de kortare fransarna. Var försiktig så att du inte klipper över. De flesta fransarna behöver inte trimmas mer än 1/2 mm (ca 2 fransar).

3.

Öppna lash lim och dab små limpärlor längs den inre franslinjen . Anslut pärlorna med luddens spets. Var noga med att inte använda för mycket! Detta kommer att resultera i klumpar och längre torkningstid. Vänta på att limet blir klibbigt (ca 20-30 sekunder).

4.

Applicera fransar på basen på dina fransar så att de blir så spola som möjligt. Ibland kan pincettet vara användbart här för att klappa ner fransarna tills limet torkar. Justera vid behov innan limet torkar helt. Låt lufttorka ca. 2 minuter.

5. Använd nu svart flytande liner som börjar i det inre hörnet av linjeledningen och sträcka ut lite längre än ytterlinjen. Denna linje bör vara så flytande som möjligt. Om du är oerfaren med flytande liner kan du använda en penna eller tårta med samma teknik. Ögonfodret över lash-linjen hjälper till att blanda basen av dina egna fransar med förfalskningarna!

Tips och varningar

  • Falska ögonfransar ska appliceras efter smink !
  • Att använda falska ögonfransar kan vara lite besvärligt för en nybörjare. Dessa enkla steg får dig att se fantastiska på nolltid.