Typer av Chamilia pärlor

  Flera företag gör pärlor med stora hål som passar på specialdesignade halsband och armband. Ett av dessa företag, Chamilia, har över 600 olika pärlor med olika mönster och teman. Bygg ett personligt, utbyttbart Chamilia charmarmband som speglar din stil och intressen, eller en speciell person.

Emaljerad pärlor

Samlingen av emaljerad pärlor av Chamilia har signaturen, sterlingsilverbaspärlan med glas kopplat till det . Från och med 2010 har 25 pärlor flerfärgade mönster som påskägg eller strandboll och flera enkla färgdesigner med blommor och hjärtan. Välj en pärla från Nozomi-samlingen: Japansk inspirerad pärlemaljad i form av en liten tjej som har en betydelse av kärlek, lugn eller glädje.

Venetianglas

En av Chamilias största pärlsamlingar har glas gjord i Murano-delen av Venedig, Italien, omslagen runt en sterling silverkärna. Du kan använda dessa pärlor för att lägga till intensiva stänk av färg och glans till din smyckedesign. Glaset har inbäddade mönster av blommor, djurtryck och glitter. Chamilia hemsida har en 'look book' som presenterar exempel på sätt att kombinera liknande eller kontrasterande pärlor i ett armband eller halsband.

Crystal

Använd någon av Chamilia-kristallpärlorna för att ge briljans till dina mönster. Birthstone med ett hjärta utsmyckat med en singel Swarovski-kristall eller ett hjul med flera Swarovski-kristaller. En körsbärsängel, målarens palett, orm, snöflinga, nyckelpiga och flera geometriska mönster har alla accenter av Swarovski-kristaller. Flera jeweled kalejdoskoppärlor skryta total täckning av pärlens yta med koordinerande färger i Swarovski-kristaller.

Disney

Chamilia erbjuder en samling pärlor som glädjer Disney-fans. Det finns 48 pärlor i denna linje, allt från bilder av Mickey och Minnie Mouse, Pooh och flera av hans vänner, Kermit och Fröken Piggy från Muppets gjutna, Cinderella pumpa tränare och pärlor med hängande charmar av Tinkerbell i silver eller guld. Disney-älskare kan bygga ett smycke med ett Disney-tema, eller ge en känsla av känslan till ett Chamilia-armband med en enda Disney-pärla.

Guld eller silver

Använd någon av Chamilias silver- eller guldpärlor till Lägg till intresse och klassisk beröring med din design. En bred uppsättning pärlor har prickar, linjer, virvlar, förankrade hjärtan, paisley och stjärn- och månedesigner. Flera av metalldesignerna tillhör 'Give Back' -samlingen, som stöder bröstcancer, världen Fred och autism organisationer. Låsande pärlor, en nödvändig för Chamilia smycken, förhindrar att pärlorna rör sig runt på armbandet eller halsbandet. Några av låsningarna har säkerhetskedjor för att säkra pärlorna, som sträcker sig från $27 för några av de grundläggande metallerna till $329 för den starkt kristallkruvade 'Marquis Mixed' stenpärlan