Beach Waves frisyrer

  Strandvågor fungerar för nästan alla i alla åldrar. Surfareflickan är särskilt populär under sommaren. Medan stranden våg ser är smickrande på nästan alla, har inte alla tillgång till sand och saltvatten som gör det möjligt för naturligt strandhår. Låt ditt hår lufttorka när det är möjligt - lufttorkning ensam kan vara tillräckligt för att ge dig strandhår, speciellt om dina lås är naturligt vågiga. Även utan naturligt vågigt hår kan du få strandvågor med några enkla verktyg och tricks.

Hämta utseendet

Blåtorka 2-tums hårprofiler med en liten eller medelstor rund pensel. Börja på framsidan och arbeta mot baksidan. När varje hårsektion är torr, använd en stor stift för att fästa sektionen i en krull och stift till huvudet. Ta bort tapparna efter fem minuter. Kamma ut dina vågor med fingrarna; var noga med att inte använda en borste, vilket gör att vågorna faller ut. Om du behöver göra om några krusar, använd ett medelstort krusjärn för att skapa nya krullar. Men var noga med att inte krumma ändarna.

Övernattningsläge

För att vakna upp med tousleda strandvågor, förstasluta fuktigt hår i mitten och knyta i två pigtails. Spraya hårspray på ändarna av ditt hår och dela dina pigtappar i hälften. Spola de två halvorna av dina pigtappar och binda ändarna ihop. Knappa grisarna till huvudet. Ditt hår torkar över natten. Om ditt hår inte är helt torrt på morgonen, använd en hårtork på grisarna. Ta ut håret från de spolade pigtailerna och vänd ner för att låta vågorna falla. Du kan också fläta håret före sängen för strandvågor i Stora flätor ger dig lösa krullar och små flätor ger dig ett krympt utseende.

Produkter

Applicera mousse på rent, konditionerat, vått hår. Spraya volymiserande spritz till din krona. vågor, kan du använda en produkt som kommer att öka volymen eller använda hårspray för att ställa krullarna.