Hur färgar du ditt hår rosa

 

1.

Börja med att köpa allt du behöver. Liksom hårförstärkaren och rosa hårfärg, som de bör komma med handskar vanligtvis. Sedan får du ett område som är klart, det kommer att bli lite rörigt. Du vill börja med torrt, orent hår.

2.

Använd hårförstärkaren först, det tar ungefär 35 till 45 minuter beroende på vilken hårfärg du har. Om du har mörkare hår tar det längre tid. Efter din tid är skölj håret med varmt vatten och klistra det torrt.

3 .

Innan du börjar applicera det rosa håret, kommer du antagligen vilja ta en handduk och lite vaselin, så din hud blir inte färgad. När du har applicerat vaselin runt hårlinjen kan du börja sätta det rosa hårfärgen i ditt hår. När du är klar med det kommer det att ta ytterligare 35-45 minuter att sätta i håret, så du väntar igen.

4.

35-45 minuter senare sköljer du din hår och lägg sedan balsam i håret och fortsätt sedan skölja ut det. Torka håret och stilen för det här fantastiska rosa håret.

Tips och varningar

  • Hårpennor och hårfärg bör bara användas under vuxenövervakning.
  • Har du försökt få ditt hår rosa? Tja, jag provade och förstörde det hela första gången jag gjorde det, och jag vill inte att någon ska göra vad jag gjorde. Så här handlar artikel om hur man färgar håret rosa, framgångsrikt på rätt sätt.