Hur fixar jag hår med ett dubbelt halsband?

 

1.

Tvätta håret och vänta tills det är nästan helt torrt. Spraya i en liten volymiserande gel och arbeta den i hårets rötter med fingertopparna. Blåsa håret upp och ner tills det är torrt.

2.

Värm upp några varmvalsar om du har stift rakt hår. Värm upp ett rätjärn om du har vågigt orubbligt hår. Använd en liten mousse om du har ett naturligt lockigt hår och tämma dina spolar för att förhindra frizz.

3.

Lägg mousse i den nedre halvan av ditt hår och kamma det så det gör inte 'T look' crispy. 'Sätt tio medelstora varmvalsar i ditt hår. När du har lagt in den sista, börja ta dem i den ordning du lägger dem in. Detta gör att krullen kan ställa in och fortfarande inte göra din håret är för hårt. Ta bort dem långsamt och försiktigt.

4.

Vänd håret upp och ner och skaka dina krullar lös. Spay med lite hårspray för att hålla stilen. Använd en rätare, stryk bara ut de grova fläckarna och håll rätaren rör sig över håret. Håll aldrig det på en plats i mer än några sekunder. Vänd håret upp och ner och spray det med hårspray.

5

Torka håret högt vid kronan för att ge det en liten hiss. Skjut knäppa på sidan om du vill hålla ner dem eller flytta tillbaka dem i huvudbandet om du vill ha dem ur ditt ansikte. ditt huvudband på nu. Justera håret bakom det, så du kan fortfarande se lite volym. Du bör se dig hår som höjdes något över det andra bandet. Detta ser bäst ut.

6.

Vrid håret i en lös bulle och låt bitar falla ut. Säkra det med några bobby pinnar. Dra håret i en lågsidig hästsvans om du har rakt håret. Om du har superhårigt hår, samla håret i dina händer och forma det i en bollform. Dra upp en stor, bred hästsvanshållare och linda den runt den största delen av håret. Håll det mediet högt eller lågt. Låt slumpmässiga anfall falla där de vill.

Tips och varningar

  • Gör ditt eget dubbelbandshuvudband. Använd ett långt tunt och medelstort band och linda det runt huvudet två gånger. Säkra den i nacken och binda den i en båge eller knut den och trimma det extra bandet.
  • Välj inte en klassisk hästsvans med detta huvudband. Utseendet kan vara för avslappet.
  • Att skapa en speciell frisyr och hålla ditt utseende friskt kan kräva lite kreativitet. Huvudband är ett tillbehör som, när det bärs med löst stylat hår, kan förvandla din utseende. Du kan bära ett dubbelbandshuvudband oavsett vilken typ av hår du har. Dessa är precis som vanliga huvudband, förutom att de har två band som går på toppen av huvudet, istället för bara en.