Hur man använder en rak järn för att flipa håret

 

1.

Förbered ditt hår. Innan du börjar starta processen, gör alla nödvändiga förberedelser. Tvätta och torka håret om nödvändigt. Om ditt hår inte redan är naturligt rakt måste du räta ut det innan du börjar.

2.

Applicera en lättmousse. Du vill inte ha något för mycket. du behöver fortfarande flexibilitet och rörelse. En lätt mousse behövs för att bara hålla dina klappar på plats. Applicera mousse på handflatan och använd fingertopparna för att borsta moussen genom håret. Applicera extra mousse vid spetsarna av ditt hår, där spetsarna kommer att bildas. Borsta genom håret med en pensel efter att ha applicerat mousse.

3.

Placera det platta järnet. Arbeta på en liten del av ditt hår i taget. Separera en bit bort från ditt hår som du kommer att arbeta med. Placera armarna på det platta järnet runt mitten av längden på din hårsektion.

4.

Vänd ditt hår. Dra det plana järnet ner ett hårsnitt. Börja rotera det plana järnet när du är på väg att nå ändarna av ditt hår. Vänd upp järnet i slutet av håret helt upp och ner. Släpp järnet från ditt hår för att avslöja en perfekt flip. För en förändring, skapa inåtgående flipar genom att helt enkelt vända det plana järnet inåt i stället.

5.

Lägg hårspray till din färdiga hårstil. För hela dagen håll hårsprayen när du har slutat flippa alla av ditt hår.

Plana strykjärn ger dig möjligheten att skapa en mängd olika frisyrer. Ett snabbt sätt att krydda ditt hår för en speciell händelse eller ett datum är att skapa flips. Den här stilen användes vanligen i 50-talet. Plana strykjärn gör att du enkelt kan skapa flipar och på mycket kort tid.