Hur man ger dig den perfekta franska manikyren

 

1.

För att starta, ta bort alla andra polermedel från naglarna och lägg dem sedan till önskad längd. Se till att alla naglar är lika långa, så att det blir lättare att måla dem senare. Dessutom bör dina naglar vara en 'squoval' form, oval över toppen men med fyrkantiga hörn.

2.

Använd nailfilens ände genom att försiktigt trycka tillbaka dina naglar tills de är jämnt samlade i kanterna på naglarna. Gnidera nagelkrämen på dem och din nagel, speciellt kanterna för att säkerställa att det inte finns några irriterande små punkter som kan hysa någonting. Vänta några minuter för att grädden ska sätta in, tvätta sedan dina händer.

3.

Färg dina naglar med pastellfärgad (tillval.) När det är helt torrt, du kan börja med den vita polska. Sätt bara lite poler på borsten, var noga med att färga över din nagel, tjocka det försiktigt. Om du får lite på din hud, lämna den. Du kan rengöra den med en Q-Tip och lite nagellackfjernare efter att du har avslutat dina naglar.

När den vita polen torkas helt, lägg till så många cotes som du vill, även om en eller två mer bör räcka. När du är färdig med ändarna förseglar du naglarna med en topplack för att förhindra att de klipper och gör dem längre.

Den franska manikyren är söt, smart och elegant. Det är den typ av stil du kan ha på dig, och här är en som kommer att hålla länge in på natten. Vi flickor har bättre saker att göra än våra naglar! (Som en surfer, kanske. Jag älskar sommaren!)