Hur man gör bandana halsband

 

Hur man gör bandanahalsband

1.

Stryk eller sprida ut din bandana, så det finns inga rynkor.

2.

Använd ditt måttband för att mäta en två till tre tums remsa. Markera dina mätningar försiktigt med en bit krita, så att du har en rak kant. Om du vill ha ett tunnare halsband, mäta en två tums band av bandan. Remsan ska vara längs bandans längsta sida för att ge ditt halsband tillräckligt lång längd för att passa bekvämt runt halsen. Klipp på din kritlinje.

3.

Blötlägg din bandans band i vatten. När det är mättat, rulla det tätt i en cylinder. Ditt bandana halsband ska passa runt nacken, så tänk på längden när du rullar den.

4.

Låt bandaneren torka. Om du känner att den blir lös kan du sätta gummiband i ändarna för att hålla den ihop medan den torkar. Gummiband kan lämna indragningar i bandan, så sätt dem i ändarna där du kommer att säkra ditt halsband runt halsen.

5.

Stringpärlor på bandana halsbandet om du skulle vilja. Pärlor hjälper också att hålla halsbandet ihop och hålla det säkert under en längre tid.

6.

Placera ditt bandana halsband runt nacken och säkra det med en säkerhetsstift eller någon annan form av halsbandslås. Om du har en mycket tunn hals, eller om du använder mer än en bandana band, kan du kanske knyta halsbandet runt halsen. >

  • Om du vill ha ett längre halsband eller ditt är inte bekvämt runt halsen kan du göra två band och knyta dem ihop.
  • Du kanske har sett den populära trenden av bandana halsband och undrade hur man gör din egen. Dessa halsband är relativt lätta att göra och kräver bara några material för att göra det. Du kan bära bandana halsband med en cool t-shirt, par jeans och flip-flops för en avslappnad dag att shoppa eller hänga med dina vänner. Läs vidare för att se hur man gör bandana halsband.