Hur man gör en trä smyckeskrin

 

Hur man gör en trä smyckeskrin

1.

Bestäm vad du vill ha i en smycken BoxBegin genom att bestämma hur stor du vill ha din smyckeskrin, hur du vill ha det att öppna upp som en kista eller med dörrar som en armoire och om du vill ha fack eller lådor. Att bestämma vad du vill ha smyckeskrinet att se ut är det bästa sättet att börja planera rutan, för det kommer att ge dig en grund för resten av jobbet. När du är klar kan du börja leta efter att hitta ett mönster som matchar dina planer för din låda.

Hitta ett mönster (om du behöver en). Kom ihåg vad du vill ha i smyckeskrinet, hitta ett mönster som följer med det och matchar allt du vill ha. Även om vissa människor är begåvade med att kunna skapa egna mönster eller bara veta hur man gör saker, behöver de flesta av oss riktlinjer. Planerna ska berätta vilken typ av trä och tyg du behöver samt vad som helst som kommer att vara till hjälp för dig. Riktlinjer som de som visas i referenserna är mycket användbara och kan hittas online eller på hantverk. < /p>

3.

Välj Tyg och WoodChoose träet du vill göra din smyckeskrin från - eftersom du har det länge väljer du något du gillar. Körsbär är otvetydigt det bästa möjliga träet för att bygga, men det är dyrt och det kan vara något annat du gillar mer. Ek, mahogny, lönn, valnöt, björk och vitaska är också träalternativ som gör det till vackra träprodukter och # x2013, inklusive smyckeskrin. När du väl valt ditt trä, välj flätat du vill gå in. Velvet ger skydd för dina smycken samt en vacker bakgrund, så välj bara en färg du vill.

4.

Följ instruktionerna, klippa de bitar du behöver se på instruktionerna På mönstret du valde och klippa bitarna från träet du valde som anges av mönstret. Sedan försiktigt följer anvisningarna, försiktigt sätta dem ihop och håll dem på plats med skarven och limet.

5.

Sand EverythingSand allt med en liten sander som du inte kan sand med orbitalslipmaskinen, så att träet är fint och smidigt, så att ingen lider av pappersskärning. Stänk bitarna som behöver det och bränna sammeten så att den är klar att läggas. Lägg sedan bitarna ihop och fäst handtagen.

6.

Låt allt ställa in Se till att jobbet är klart. Leta efter brister i veden och fyll dem. Se till att allt var fläckat ordentligt, att alla lådor och dörrar fungerar och att det inte löser sig. Låt sedan torka i 24 timmar.

7.

Sätt in dina smycken Hitta en plats för dina smycken i lådan. Du har jobbat hårt, en kan sitta och beundra den färdiga produkten.

En bra smyckeskrin är ovärderlig, eftersom den är lika vacker som skatterna inuti. Ibland köper en låda det enda alternativet, och en kvinna som har smycken vet hur viktigt det är att ha en plats för att behålla den. av någon för en älskad är en dyrbar gåva och ett verkligt konstverk. Så, om du gör det för någon annan eller för dig själv, vet du att den här skatten kommer att värderas. Om du är nybörjare och behöver lite hjälp, här är några riktlinjer.